Category Archives: horoscop saptamanal animale de companie

Horoscop animale de companie, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Citeste cum influenteaza tranzitele astrale comportamentul favoritului tau necuvantator in saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Berbec, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Taur, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Gemeni, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Rac, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Leu, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Fecioara, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Balanta, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Scorpion, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Sagetator, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Capricorn, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Varsator, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Pesti, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Pesti, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Pana in 4 aprilie favoritul Dvs pare ca mediteaza. Este somnoros, nu-l intereseaza prea mult anturajul. Posibil sa se si repeada la cineva aparent fara motiv. Este doar dorinta lui de a nu fi deranjat din aceasta stare de somnolenta. Dupa aceasta data, i-si revine miraculos, gata de joaca si zburdalnicii. Va disparea orice forma de anogoasa existenta in sufletul lui. De parca s-ar fi incarcat cu energie, acum nestiind cum sa o consume mai repede. Temperatii elanul, prin reluarea exercitiilor intrerupte la inceputul saptamanii.

Cainele si pisica Varsator, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Saptamana este favorabila pentru gasirea tratamentului corect in cazul in care pana acum alte tratamente nu au dat rezultate. Sanatatea sau recuperarea favoritului Dvs Varsator, este in prim planul perioadei analizate. Plimbarile in aer liber, facute cu moderate, fara a-l suprasolicita, au un efect benefic. Chiar daca pare sa fie letargic, captatii atentia cu ceva nou. Va aprecia orice este iesit din comun. Intotdeauna el se inzdraveneste 50% doar prin studierea noului si necunoscutului. Acordatii mult mai multa dragoste decat pana acum.

Cainele si pisica Capricorn, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

In primele zile va avea parte de o intalnire de destin. Posibil sa fie pentru procreere sau un tovaras de joaca pentru o perioda ma indelungata (cu cineva din vecinii sau cunoscutii apropiati Dvs). Intreaga saptamana este intr-o verva sociala continua. Ar fi ideal sa-l inscrieti la un curs de dresaj. Va executa cu placere exercitiile. Este o perioada propice pentru aprecierea noutatilor din viata lui. Dealtfel acestea nu se vor lasa asteptate. Supravegheati-l sa nu faca vreo pozna, datorita excesului de energie si veselie.

Cainele si pisica Sagetator, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

O iesire la distanta mai mare decat cea uzuala se va incheia cu un mic conflict. Tineti-l din scurt pentru a nu face vreo pozna, in caz ca iese cu Dvs. Altfel poate sa depaseasca singur anumite limite fizice. Saptamana este frumoasa pentru el. Nu este cazul sa va faceti griji in privinta sanatatii. Veselia va fi omniprezenta. favoritul Dvs are toate sansele sa primesca un cadou de la cineva venit de departe. Poate fi cineva cunoscut, de a carui revedere se va bucura nespus. Dragostea oferita acum, o veti primii insutit inapoi in perioada urmatoare.

Cainele si pisica Scorpion, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Excese si consum de energie dintr-un rezervor nesecat. Puneti-l la munca. Dresaj la capacitate maxima, deoarece are tot ce e nevoie pentru asta in aceste zile. Transformatii actele de curaj si bravada in ceva folositor. Agitatia si impulsivitatea de care va da dovada in aceasta saptamana poate sa-i aduca cateva leziuni spre finalul saptamanii. Nu este ceva grav, insa e bine sa-l tineti sub o spraveghere mai atenta in acele zile. Faceti-i cadou o jucarie noua. Va ramane in mintea lui si veti avea admiratie si devotament vesnic.

Cainele si pisica Balanta, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Pe 3 aprilie favoritul Dvs va ofera o emotie neplacuta. Trebuie sa fiti vigilent in aceasta zi, deoarece pericolul nu se stie de unde apare. Efectul va avea urmari cateva zile la rand. Sfarsitul saptamanii va imbunatatii simtitor starea de spirit generala. Nu este o saptamana foarte favorabila pentru patrupedul Dvs. Poate fi trecuta doar cu multa bunatate si atentie indreptata asupra lui. O intalnire de suflet in zilele de 6 si 7 aprilie ii va schimba in bine intregul psihic. Totul e bine cand se termina cu bine.

Cainele si pisica Fecioara, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Nu-l lasati sa se instaleze confortabil si sa se uite cu ochi galesi la dvs. Are nevoie de miscare. Mai ales in partea a doua a saptamanii. Anumiti “nori negrii” existenti pana acum in viata lui, vor trece. Moliciunea afisata este doar un recul al trecutului. Este necesar sa privesca inainte. Timpul frumos si petrecerea lui in compania tovarasilor de joaca vor face minuni asupra starii fizice generale. Asadar, multa miscare in aer liber. Mici delicatese acordate la momentul oportun il vor pune in miscare cu siguranta.

Cainele si pisica Leu, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Saptamana plina de viata si energie pentru favoritul Dvs. Va incerca sa iasa in evidenta prin orice mijloace cu scopul de a va impresiona. Acordatii intreaga admiratie si atentie. Este o perioada favorabila de a incepe dresajul sau de a trece la nivele mai avansate. Va molipseste si pe Dvs cu exuberanta lui. Veti avea parte de un timp minunat petrecut impreuna. Aveti posibilitatea ca saptamana asta sa-l redescoperiti. Este posibil ca sa va mai doriti inca un favorit, fara sa stiti daca pentru Dvs sau pentru el.

Cainele si pisica Rac, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Pentru favoritul Dvs Rac, saptamana aceasta este favorabila procreerii. “Indeplinitii” cateva mofturi si veti avea devotamentul si aprecierea lui. Astfel veti reusii sa-l atrageti in diverse jocuri sau jonglerii iar el va fi fericit sa vi le indeplineasca. Trebuie sa-si consume energia, altfel se transforma intr-un morocanos caruia nimic nu-i convine. Cu mici atentii si cateva delicatese, il veti transforma din nou in adorabilul Dvs prieten. Ziua de 4 aprilie este mai dificila si necesita mai multa atentie, prin prisma unei schimbari de comportament.