Copilul Pesti

Copilul Pesti are o nevoie primordiala de a fi invaluit in iubire, liniste si armonie. Negasind-o in lumea reala, si-o va crea singur intr-o lume a viselor cu ochii deschisi. Comparativ cu More »

Copilul Varsator

Un copil Varsator este o adevarata provocare pentru orice parinte. Sa nu va bucurati atunci cand observati si considerati ca este linistit deoarece, in acest mod, poate deveni un “izolat”. Inca de More »

Copilul Capricorn

In primi ani din copilarie veti intampina cateva probleme de sanatate cu el, si chiar raniri. Cu trecerea timpului, va devenii un copil robust si bine facut. Veti fi mandru si fericit More »

Copilul Sagetator

Copilul Sagetator este o minge de foc, entuziast, exuberant, gata oricand de a sari pe/de pe diverse scari, iar genunchii juliti vor fi la ordinea zilei. Va fi amuzant, sacaitor si frustrant, More »

Copilul Scorpion

Aparitia unui copil Scorpion intr-o familie de parinti cu suflet delicat, va fi o motivatie certa pentru a va cali temperamentul. Nu cred ca veti putea percepe vreodata profunzimea acestui copil talentat, More »

Copilul Balanta

Copilului dvs din zodia Balanta, ii place sa fie iubit. Veti observa ca de mic incearca sa fie in acord cu ceea ce isi doresc prietenii de joaca sau familia de la More »

Copilul Fecioara

Dragi parinti, daca aveti un copil Fecioara, aveti o sarcina foarte dificila de indeplinit. Dar eforturile va vor fi incununate de succes si veti crea un om care poate excela in orice More »

Copilul Leu

Ati observat ca, copilul dvs Leu vrea sa fie vedeta? Lasati-l si incurajati-l sa straluceasca. Asta va face sa creada ca toata lumea este a lui. Trebuie sa aveti grija sa nu More »

Copilul Rac

Copilul Rac este dulce, sensibil, precaut si foarte retras. Sa nu va mirati daca atunci cand e mititel si intalneste un strain se retrage in spatele dv. El are nevoie de timp More »

Copilul Gemeni

Acest copil precoce, pus pe distractie si veselie, nu poate decat sa va incante. Se va misca si agita prin toata casa si numai acolo unde il veti pune nu va sta More »

Copilul taur

Iata un copil linistit, ascultator, manierat si care stie sa evite complicatiile. Placerile lui sunt simple si imediat isi va gasi sau stabili un scop. El se indreapta spre elementul concret, un More »

Copilul Berbec

Comparativ cu alti copii, este relativ agitat, dar si ambitios in aceeasi masura. Sa nu va mirati daca va incerca sa treaca peste orice forma de restrictie, este in firea lui sa More »

Category Archives: horoscop saptamanal animale de companie

Job pentru Leu

Job pentru Leu

Job zodia Scorpion

Job zodia Scorpion

Meserii zodia capricorn

Meserii zodia capricorn

Ce inseamna un sacrificiu facut de zodia Pesti

Ce inseamna un sacrificiu facut de zodia Pesti

Balanta intre armonie si corectitudine

Balanta intre armonie si corectitudine

Berbecul in actiune

Berbec

In urmatorii 7 ani Scorpionii isi vor implinii dorintele prin armonia cu ceilalti

In urmatorii 7 ani Scorpionii isi vor implinii dorintele prin armonia cu ceilalti

In urmatorii 7 ani, Fecioara isi v-a schimba conceptia despre viata

In urmatorii 7 ani, Fecioara isi v-a schimba conceptia despre viata

Horoscop animale de companie, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Citeste cum influenteaza tranzitele astrale comportamentul favoritului tau necuvantator in saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Berbec, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Taur, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Gemeni, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Rac, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Leu, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Fecioara, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Balanta, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Scorpion, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Sagetator, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Capricorn, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Varsator, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Pesti, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Cainele si pisica Pesti, saptamana 1 – 7 aprilie 2012

Pana in 4 aprilie favoritul Dvs pare ca mediteaza. Este somnoros, nu-l intereseaza prea mult anturajul. Posibil sa se si repeada la cineva aparent fara motiv. Este doar dorinta lui de a nu fi deranjat din aceasta stare de somnolenta. Dupa aceasta data, i-si revine miraculos, gata de joaca si zburdalnicii. Va disparea orice forma de anogoasa existenta in sufletul lui. De parca s-ar fi incarcat cu energie, acum nestiind cum sa o consume mai repede. Temperatii elanul, prin reluarea exercitiilor intrerupte la inceputul saptamanii.