Horoscop – Mesagerul Astrelor – 7, 8 și 9 octombrie 2019

De luni 07.10.2019 ora 06:42 și până miercuri 09.10.2019 ora 19:05 Luna se află în zodia vărsător, iar Uranus în zodia taur.

Berbec: Acum cineva se apropie de tine, sau invers. E cu bucurie și împlinirea unei dorințe. În funcție de astrograma fiecăruia, va fi vorba despre iubire, profesie, încheierea unor acte sau alt domeniu personal.

Taur: Ți se va da sau face un cadou de natură profesională. Bani, funcție sau alt privilegiu. Cei bolnavi găsesc acum remedii. Sunt zile în care universul îți face un cadou.

Gemeni: Vei primii o lecție de viață. Este important să accepți cu seninătate tot ce vine înspre tine. Vei putea să apreciezi cu claritate măsura în care finalitatea acțiunilor tale îți folosesc propriei evoluții.

Rac: Vei trăi niște emoții vii și transformatoare. O să ai parte de câteva surprize plăcute. Unele din intențiile tale vor fi abandonate sau remodelate din temelii. Iubirea și colaborarea conjugală este favorizată.

Leu: Ți se activează spiritul de organizare și planificare în tot ce înseamnă disponibilități materiale. Nu vrei să ai surprize. Însă ele vor venii tocmai din casă. Până la urmă se va vedea responsabilitatea ta.

Fecioara: Ți se va solicita un sprijin sau o colaborare în slujba unui ajutor umanitar. E ok să fii de acord. Universul te recompensează cu ceva bun sau util din străinătate sau de la cineva de la care nu te aștepți.

Balanța: Începe să-ți achitați toate obligațiile. Vei fi ferit de pierderi ulterioare. Doar gândul că vrei sa fi corect în materie de bani, îți va deschide seiful universului. Ai șanse nesperate la câștiguri.

Scorpion: Vei fi pus să colaborezi cu persoane care au alt cod de valori decât ale tale. Vei avea tendința de a te retrage sau abandona. Acum, mult că altădată este foarte importantă comunicarea și cooperarea.

Săgetător: Vrei să faci totul perfect, dar nu vei avea timpul necesar. Ești foarte solicitat. Dar și câștigurile după aceste zile vor fii mari. Îți este de ajutor sa fii deschis la noutăți, chiar dacă pe moment nu ești convins.

Capricorn: Sunt zile perfecte când poți să-ți cumperi ceva frumos. Interesul pentru bani și acumulare este ridicat, iar în plus, vei știi acum să-ți apreciezi munca. Noroc in aspect financiar.

Vărsător: Este foarte important să te gândești la tine și la necesitățile tale. Nevoia interioară de progres și autorealizare te va face sa iei decizii și să te apuci de acțiuni hotărât. E OK.

Pești: Se întâmplă ceva legat de bani. Ori dai, ori primești. Și suma mare. Sunt zile în care vei lupta pentru propria ta libertate. Te vei elibera de unele constrângeri. Gândește-te că viitorul benefic își deschide porțile pentru tine.


Astredamus