Horoscop – Mesagerul Astrelor – 3 și 4 octombrie 2019

De Miercuri 02.10.2019 ora 14:44 și până vineri 04.10.2019 ora 21:25 Luna se află în zodia Săgetător, iar Jupiter tot în zodia Săgetător

Berbec: Ai rezultate excelente în activități intelectuale. Deciziile luate acum se vor dovedi inspirate și profitabile. Nimic nu te împiedică să fii plin de bucurie, energie și vitalitate.

Taur: Spiritul tău de observație nu se va înșela în aceste zile. Îți vei achita obligațiile financiare către instituții sau prieteni. Zile perfecte să te ocupi de curățenie, renovare și trierea chestiilor depozitate de ceva timp.

Gemeni: Vei primii o propunere grozavă și e bine să decizi rapid și să faci primii pași. Poți primii niște invitații de departe. Acceptă-le. E indicat să acorzi o mai mare atenție partenerului de viață. 

Rac: Vei face un fel sortare, de curățenie în general, dar în special vei rupe niște legături care au devenit o povară. În paralel te așteaptă un volum mare de muncă. Ai un mare avantaj. Acum norocul e cu tine.

Leu: Mai rar așa zile frumoase și perfecte. Inclusiv evenimentele cu început dificil se transformă pe neobservate în ceva plăcut sau profitabil. Acum nu ai nici o restricție de la nimic. 

Fecioara: Ești solicitat din mai multe direcții. Împarte totul în ordinea priorităților. Se prefigurează schimbări în casă pentru unii și la serviciu pentru alții. Se pune problema unor cumpărături. Dacă sunt pentru casă e perfect.

Balanța: Atenția ta la tot ce se întâmplă nu îți va permite să te odihnești. Vei avea multe și diverse întâlniri, iar ceea ce vei auzii te va uimi. Îți faci planuri pentru cel puțin o călătorie.

Scorpion: Apucă-te cu curaj sa rezolvi orice, vei ieși atât întărit cât și câștigat financiar. Ideile de acum sunt bune, planurile realizabile și calculele corecte. Ai nevoie doar de timp, determinare și optimism.

Săgetător: Ești plin de energie. Este cel mai potrivit moment să te gândești la tine și viitorul tău. Obligatoriu fă-ți timp pentru o plimbare printr-un Mall sau o vizită la un salon de cosmetică.

Capricorn: Vei duce un război pentru altcineva. E ok. Vei fi răsplătit în viitor. Vei merge undeva și vei face câteva cercetări departe de ochii lumii. E ok și dacă ai de ascuns ceva. E bine sa stai acum în umbră.

Vărsător: Unii se vor trezi cu contul plin, iar alții cu o declarație de dragoste. Parcă ai fi premiat. Sunt favorizate planurile de viitor, socializarea și împlinirea dorințelor prin prieteni de natură profesională.

Pești: Vei întâlni persoane importante pentru viitorul tău profesional. Dealtfel vrei nu vrei, vei fi foarte vizibilă acum, nici să vrei nu te poți ascunde. Vi se arată apariția unor oportunități profesionale și câștiguri.


Astredamus