Horoscop – 30 septembrie, 1 și 2 octombrie 2019

De Luni 30.09.2019 ora 12:41 și până Miercuri 02.10.2019 ora 14:44 Luna se află în zodia Scorpion, iar Pluto în zodia Capricorn

Berbec: Nu te grăbi să iei decizii și nici să pornești acum. Ai răbdare cateva zile. Sunt favorizate descoperirile cauzelor reale ale dificultăților profesionale din ultima perioadă. După ce afli, vei știi ce să faci.

Taur: Ai ganduri interesante și norocul de a le împlini. Îți iei angajamente față de cineva. Îți îndeplinești toate datoriile și vei avea timpi de întâlniri sau alții de deplasări. Acum poți avea un noroc de zile mari.

Gemeni: Zilele astea vei avea o realizarea deosebită. E ceva ce ți se dă, posibil fără a avea un merit direct. Important este că acum universul te răsplătește în funcție de hotărârea ta de a merge pe calea destinului.

Rac: Unii dintre voi veți face o speculație foarte riscantă. Fiecare după astrograma lui. Important este să-l consideri egalul tău pe cel din fața ta. Sunt favorizate câștigurile și iubirea.

Leu: Zilele astea casa ta va fi la locul de muncă, la câtă treabă te așteaptă. Vei primii bani doar în măsura în care vei fii cu adevărat util. În plus mai trebuie să te și adaptezi pe stilul cuiva.

Fecioară: Faci pași spre cineva și ar fi perfect să-i oferi și răspunsurile necesare. Sunt favorizate planurile financiare pe termen lung și preocupările de aplanare a oricăror conflicte în cuplu.

Balanța: Câteva idei gândite acum câteva zile te vor duce spre o nouă direcție decât cea gândită până acum. Ți se arată și cheltuieli în casă. Nu încerca să completezi sau să repari, schimbă cu totul.

Scorpion: Prezența ta va fi necesară într-o situație aflată la limită. Ești plin de resurse și multă energie. Eforturile tale vor fi apreciate și nu este exclus să încasezi niște onorarii mari. 

Săgetător: Ai sentimentul că ceva urmează să se întâmple.  Fii pregătit pe plan financiar, fie primești, fie cheltuiești. Fii optimist. Dacă nici tu nu poți schimba prin atitudine și speranță viitorul atunci cine?

Capricorn: Apar oportunități serioase pentru unii, iar pentru alții deja se concretizează. Nu sta mult pe gânduri. Acționează. Zile favorabile pentru a te ocupa de tine și corpul tău. 

Vărsător: Vei decoda niște mesaje. Unii profesional, alții de la persoana iubită. Îți este favorabil să-ți iei o pauză din ce faci sau vei face o deplasare destul de departe. Dă de pomană.

Pești: Surprize emoționante de departe. Pentru unii apare oportunitatea de a se implica într-un proiect sau contract avantajos. Zile favorabile implicării într-un grup, socializării și împlinirii dorințelor.

Astredamus