Horoscop – Mesagerul Astrelor – 28 și 29 septembrie 2019

De Sâmbătă 28.09.2019 ora 13:02 și până Luni 30.09.2019 ora 12:41 Luna se găsește în zodia Balanță, iar Venus traversează zodia balanță.

Berbec: Zile frumoase și liniștite. Evenimente plăcute în familie. Ai șarm, ești bine dispus și socializezi de minune. La final vei avea o împlinire sufletească ce nu o vei putea compara cu nimic.

Taur: Încep să ți se schimbe interesele și bineînțeles că întorci macazul. Important este sa fii hotărât. Te pot ajuta fie niște prieteni apropiați, fie niște acte găsite sau primite de curând.

Gemeni: Ai noroc în speculații. Zile perfecte să-ți rotunjești veniturile. Alți se vor dedica persoanei iubite, făcându-i toate mofturile. Îți sunt favorizate: schimbarea stilului de viață și achizițiile de îmbrăcăminte.

Rac: Azi poți deveni victima propriilor emoții. Deci nu pune la suflet chestiile negative. Ceva se termină, altceva începe. Nu te grăbi să faci chestii sub imperiul emoțiilor. Timpul e de partea ta.

Leu: Vei fi avea multe lucruri de rezolvat. Nici nu știi cu ce să începi. Nu te grăbi. Prioritare sunt obligațiile profesionale. Ulterior cel mai bine e să faci lucrurile în ordinea propriei tale plăceri. 

Fecioara: Te cuprinde un vibe pozitiv. Poate achizițiilor făcute sau poate rezolvării unei situații ce state în coadă de pește. Un vis ce părea pierdut revine în actualitate. E bine să nu fii econom acum.

Balanța: Ești vedeta momentului și cu toate astea preferi sa lenevești. E ok. Dacă e sa fie chestii prioritare, ele sunt în casa ta. Dacă e vorba de lucruri, pot aștepta, dar dacă e vorba de membrii familiei, trebuie să-i mulțumești.

Scorpion: Multă atenție în aceste zile. Sunt zile karmice și se pot întâmpla evenimente neașteptate. Poate fi și karmă pozitivă. Zic asta, deoarece poți primii mulți bani acum. Oricum ar fi, fii atent maxim.

Săgetător: Descoperi metode noi de relaxare. Agitația din jur nu te afectează și nici nu te agită problemele altora. Acum îți sunt favorizate toate acțiunile pe care vrei sa le faci. Deci, numai de bine.

Capricorn: Ești obligat de împrejurări să ți cont de părerea celorlalți. Nu ai libertatea de mișcare dorită. Cu toate astea sunt favorizate parteneriatele. Poți încheia înțelegeri avantajoase pentru viitor. 

Vărsător: Întâlnire magică și relaxantă cu cineva de departe sau din trecut. Surprize plăcute vin și de la partenerul de viață. Partea emoțională va atinge cote înalte. Sunt favorizate planurile de viitor.

Pești: Ar bine să ieși din zona ta de confort de bună voie, pentru că altfel te va scoate universul. Vei descoperii un domeniu nou de interes sau ceva care te va vrăji. Pentru unii se arată întâlnire romantică.

Astredamus