Serban Huidu

Rac cu ascendent in Sagetator. O persoana calma, linistita, sociabila si foarte sensibila. Simpla lui prezenta intrun grup emana simpatie in jur. As putea spune ca e si usor timid, dar sub aceasta timiditate se gasesc ambitii imense. Oricine se afla in anturajul sau, simtind sensibilitatea emanata si dorintele lui care la prima vedere par utopice, va lasa garda jos involuntar devenind o victima inconstienta, moment mult asteptat pentru Serban de a profita (in sensul frumos al cuvantului) la maxim de orice informatie folositoare lui pentru atingerea telurilor si ambitiilor. Cand vine vorba despre cariera lui, pe langa aceste calitati, Serban dispune de forta spiritului combativ intelectual, care pot fi duse pana la stadiul de intransigenta, dar mereu combativitatea va fi cu stil, logica si bun simt.

Pe langa cariera aleasa el s-ar descurca de minune si in comert. Tot in ce priveste caracterul lui pot sa zic ca pe masura ce timpul trece se intareste simtul de raspundere si seriozitatea morala, iar pasiunile navalnice din tinerete care cu siguranta au dus la complicatii sentimentale vor devenii mai ordonate. Dispune de asemenea de o mare forta regeneratoare pe planul sanatatii, iar munca facuta cu placere si pasiune este o puternica sursa de energie vitala. Este si va fi iubit mereu de mari mase de oameni.
Un nou inceput va fi in 2015, iar incercarile de pana in anul 2014 ii vor da suficiente lectii, pentru a porni intr-o noua calatorie a vietii lui, dar de data asta va fi cu totul diferit, stiind ce vrea si cum sa obtina gratie maturitati dobindite. O provocare extrema va avea in 2026, care binenteles ca va fi rodul unei indelungate si frumoase cariere.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.