Horoscop – 22 și 23 septembrie 2019

De Duminică 22.09.2019 ora 7:49 și până Marți 24.09.2019 ora 12:19 Luna se găsește în zodia Rac, aici fiind în domiciliul ei.

Berbec: Vă cuprinde o comoditate molipsitoare pentru cei din jur. Aveți multe chestiuni de rezolvat prin casă sau legat de unii membri ai familiei. Rezolvațile. Încet, lejer, fără să forțați nimic. Veți reusi.

Taur: Bucurațivă deoarece veți primi ajutor de la prieteni sau rudenii apropiate. Puteți să îmbunătățiți orice considerați necesar. Sunt favorizate întâlnirile, deplasările și semnarea actelor.

Gemeni: Axațivă pe preocupări de ordin material. Discuții pe tema în familie. Atmosfera este benefică. Puteți profita de această deschidere astrală. Important acum este sa nu fiți economi sau mai ales zgârciți.

Rac: Traversați un moment prielnic pentru a pune semințele unor noi începuturi. E OK să te consideri vedeta zilei oriunde te afli. Nu te îndoi de tine. Găsești soluții în orice situație te vei afla.

Leu: Zile in care ar trebui să vă îmbunătăți latura psihică și emoțională. Vorbesc despre acele lucruri care vă împlinesc sufletește și vă dau siguranță interioară. Ocupațivă de suflet și mai puțin de bani. 

Fecioara: Zile ideale pentru socializare. Descoperi oameni minunați. Atenție, sunt favorabili pentru viitor, sunt predestinați. Nu te încurca în detalii. Privește ansamblul și cum poți profita.

Balanța: Zile importante în plan social și profesional. Facețivă planuri, rezolvați proiecte și implicațivă activ, altfel se vor implica alți, rezolvând in favoarea lor. Veți găsi multă înțelegere la autorități.

Scorpion: Ești fericit, de fapt nu ai voie să fii acum nefericit. Găsești soluții salvatoare pentru situații ce necesită rezolvare, dar mai ales, pentru chestii care ți-au atras atenția în trecut și voiai să le aplici.

Săgetător: Poți spune că a dat un noroc peste tine. Vei abandona ceva și te vei concentra pe altceva. Trăiți o schimbare vreți nu vreți. Cel mai important este să nu depindeți de nimeni. 

Capricorn: Ai farmec și asta e atuul tău de pornire în relația cu ceilalți. Poate sa apară și cineva special, fie pentru câștiguri materiale, fie pe partea de iubire. Ai noroc în deplasări. 

Vărsător: Oscilezi între implicare profesională și odihnă mai multă. Ascultați corpul prin semnele ce ți le oferă. În definitiv, un proiect bine gândit și analizat, are trei sferturi succesul garantat.

Pești: Zile plăcute, deconectare și implicare doar în activități de suflet. Persoanele întâlnite acum sunt importante în viitorul dvs. Este multă înțelegere și empatie în jurul dvs.

Astredamus