Oana Zavoranu

Un Geaman cu ascendent in Berbec. Primul lucru la care ne gandim cand ii auzim numele este agresivitatea limbajului folosit in relatiile cu ceilalti. Ei bine, ea nu isi doreste sa fie astfel perceputa de noi, dimpotriva are o fire ocrotitoare, calda si sensibila. De unde acest lucru? Pentru ca ea priveste relatiile interumane intrun mod original de gandire, evoluat si elevat. Deasemenea are parte de dusmani imprevizibili, iar subconstientul ei cunoaste acest lucru. Mai are si dorinta ca si ceilalti sa-i accepte ideile si sa adere, mai mult sa invete acest mod superior de gandire, dar singura problema e ca nu toata lumea e capabila sa o inteleaga si sa se ridice la un nivel superior de perceptie ca al ei. Asta nu ar fi o problema daca ar sti si cum sa se impuna, dar la cel mai mic semn ca cineva are macar intentia de ai ataca convingerile se transforma intrun adevarat torent verbal. Ea trebuie sa invete ca acest mod de a fi nu e tocmai cel mai indicat.

Dealtfel si menirea ei este sa actioneze cu mult curaj pentru a deveni o persoana publica, recunoscuta de ceilalti, ori acest lucru presupune perspicacitate si volubilitate  in comunicare. In 2013 va fi un an, cand viata ei va lua o noua intorsatura, va fi neasteptata, cand va trebui sa dea dovada de maturitate si rabdare, ceea ce in acel moment ii va fi foarte dificil. Pentru ca acest an 2013, sa-i aduca pe plan profesional impliniri de lunga durata, va trebui sa aplice exact ceea ce va invata in perioada 2011-2013. Pentru ca viata ei sa fie o serie de succese si reusite, trebuie sa aplice tactica pasilor marunti, dar siguri si hotaratori.

Foarte important in viata este sa faca din comunicare o arta pentru ca are acest dar, iar cu perspicacitatea ei de a simti ce gandesc interlocutorii, are toate sansele sa ajunga sa fie iubita de marele public.

Astredamus

2 Comments

  1. Am auzit ca Oana vrea sa se afirme in muzica. Puteti sa preziceti daca va avea succes in cariera muzicala?

    • Oana Zavoranu are darul comunicari precum si posibilitatea reala de a ne lua prin surprindere oricand pe aceasta tema. Exprimarea prin muzica si implicit posibilitatea ei de a face cariera in domeniul muzical nu este punctul ei forte. E posibil sa lanseze noi cantece, dar in privinta succesului, daca va exista, acesta va fi repede trecator. Daca am presupune ca in timpul ramas din acest an ar lansa vreun cantec, pentru ca sa aibe macar un succes sezonier, in privinta lansarii, promovarii si distributiei cantecului, Oana va trebui sa acorde importanta deosebita si o analiza drastica pentru toate aspectele mergand pana la detaliu, iar acest lucru va fi epuizant atat din punct de vedere al energiei cheltuite cat si al timpului alocat. Cat de mare va fi succesul unui cantec lansat de Oana sau cat timp va tine acest succes daca va fi, conteaza foarte mult momentul exact al lansarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.