Buna dispozitie

In perioada 26 august 2017 ora 07:30 pana in 20 septembrie 2017 ora 04:15 Venus va traversa zodia Leu.

Tranzitul planetei e important deoarece aici se afla destinul. Sigur ca acest tranzit trebuie cumulat cu celelalte tranzite descrise in articolele anterioare. E vorba de banii si relatiile noastre.

Dpdv relational vom intalni in ultimul moment persoana necesara spre a rezolva o situatie, primind sprijin, protectie si favoruri. Acum e timpul cand apar relatiile predestinate: (1) relatiile de iubire pentru cei singuri sau extraconjugale pentru ceilalti si (2) relatiile incognito cu scop speculativ financiar.

Dpdv al banilor, in aceasta perioada sunt favorizate speculatiile materiale. Dar, atentie! Vom avea tendinda de a abadona inainte de a incepe, de a “da bir cu fugitii” si a nu duce la bun sfarsit chestiuni strict materiale. Motive vor fi multe. Astfel ca, o doza de mare optimism financiar e necesara pentru fiecare.

Ultimele patru zile, 16-20 septembrie, vor fi cele mai semnificative din acest tranzit.

Negativ? Dramatizarea! De parca se termina lumea. Meteoritul ucigas, supervulcanul, steaua mortii, explozia solara sau pandemia, se apropie cu fiecare zi. : )   Cine si de ce? Cei care si-au pierdut pe traseu o doza semnificativa din bucuria de a trai. E un timp cand o pot regasi.

 

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.