Venus in Rac sau viata frumoasa

     In perioada 31.07.2017 ora 17:53 si pana in 26.08.2017 ora 7:29 Venus va tranzita zodia Racului.

Din titlu ati intuit ca aceasta pozitie este benefica. Ea faciliteaza, indulceste, amelioreaza, imbunatateste conditiile existente si netezeste asperitatile vietii timpului prezent. Schimbarile ce se vor produce in aceasta vara vor lua forma cea mai frumoasa posibila. Viata de familie va cunoaste imbunatatiri considerabile. Vom avea parte de intalniri cu rude sau prieteni din trecut.

Tranzitul actual al lui Venus are o mare importanta. El insoteste ultima cuadratura dintre Jupiter si Pluto. Acea schimbare, transformare sau idei norocoase pe care le tot cautam si asteptam din prin noiembrie anul trecut. Acum se intampla.

Mai mult, aceasta pozitie frumoasa este insotita si de Jupiter (marele benefic). Acest Jupiter va amplifica de “n” ori tot ce gaseste in domeniul de viata tranzitat la fiecare in parte. Urmarea? Carora le e bine, le va fi si mai bine, carora le e greu, le va fi si mai greu.

Avem si un aspect practic de care putem sa profitam: este o perioada perfecta pentru relatia cu factorii de decizie din autoritatile statale, si la nivel national, dar mai ales la nivel local. E un moment benefic sa mergem cu acte la semnat sau contracte la negociat. Persoanele investite cu autoritate vor avea acum un comportament mai uman.

Cateva cuvinte despre Raci, pana la urma ei sunt direct vizati 🙂 Sunt doua categorii de persoane din aceasta zodie:
– cei care in ultimii ani au dobadit forta si putere (de la Pluto care isi trimite razele axial), in plan social, profesional, familial sau un alt domeniu. Ei vor deveni foarte intelegatori la solicitarile si doleantele “supusilor”. O perioada buna pentru acesti Raci spre a se face si placuti ori acceptati (nu doar impusi).
acei Raci carora acelasi Pluto din opozitie le-a spus: “Renunta, transformate, vezi ca vremurile se schimba si tu ai ramas prizonierul trecutului!”, drept urmare au parte, de cativa ani buni, doar de pierderi majore, suferinta sau mai rau, de boli (datorate exact suferintei). Pentru acestia urmeaza o perioada care imbunatateste material, amelioreaza medical sau aduce mangaiere sufleteasca.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.