Incep sa se invarta rotitele

Pe 26.07.2017 ora 02:41 Mercur intra in zodia Fecioara. Va sta toata vara – pana pe 30.09.2017 ora 03:42. Traseul lui Mecur in aceasta vara va cunoaste trei faze, trei perioade de sine statatoare.

Azi discutam despre prima perioada, cuprinsa intre 26.07.2017 ora 02:41 si 13.08.2017 ora 3:59.

Va aduceti aminte de primele luni ale anului trecut 2016? Acum, in aceste zile isi gasesc rezolvarea sau finalizarea, evenimentele acelei perioade. Daca a fost vorba de o “problema” acum se rezolva, daca a fost un proiect, fie acum se porneste ca urmare a obtinerii celor necesare (a durat cam mult), fie acum este la apogeu si necesita o noua abordare. Ganditi si analizati fiecare.

Se schimba perspectiva fiecaruia si se pot face noi alegeri. Vazute in contextul Luni Noi din Leu descrisa in articolul anterior, plus eclipsele ce vor veni, evenimentele de la orizont sunt fie placute, fie profitabile, doar ca e un pic cam devreme. Promisiunile altora sau asteptarile noastre sunt cladite pe situatii insuficient analizate si cunoscute. In anumite cazuri particulare putem avea parte acum si de lucruri facute prin diverse “ smecherii “.

In definitiv, in aceasta prima parte analizata, chestiunile vechi de acum un an jumate se rezolva, cele noi vor necesita o noua abordare.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.