Dotare si infrumusetare la locul de munca

Un spatiu de lucru placut si reconfortant aduce lumina si liniste in sufletele noastre. Procente importante din viata, ni le petrecem acolo. Curatenia in general, iar cea generala in special, este indicat sa se efectueze in zilele cu Luna in scadere. Astfel eficienta ei se va pastra pe o durata mai lunga de timp.

Adevaratii maestri in a metamorfoza spatiul unde muncesc, sunt semnele zodiacale Taur, Rac, Fecioara si Capricorn. Au talent in a-l face confortabil, placut si primitor. Aceeasi indemanare o au si nativii care au ascendentul in aceste semne.

Decorarea cu plante verzi, trebuie facuta in zilele cu Luna in crestere, in timp ce traverseaza zodiile Taur, Rac sau Fecioara.

Achizitionarea pentru birou, a aparaturii electronice, indiferent de natura ei, e bine sa o facem cu Luna in crestere si in Varsator. Achizitionarea acestora pe Luna in Gemeni e cu “dus-intors”, adica, fie acel obiect electronic se va defecta si vom fi nevoiti sa luam un altul pentru al inlocui, fie se va dovedii atat de util si indispensabil, incat vom fi tentati sa mai cumparam unul.

Mobilarea (ma refer la mobilier masiv) a spatiului de munca, e potrivit sa o facem pe Luna in crestere din semnul Capricornului. Exceptia este achizitionarea de fotolii sau scaune si mese, care e indicat sa se faca pe Luna in Scorpion. Covoarele trebuie cumparate cu Luna in Taur.

In ce priveste bucataria, sau spatiul destinat (unei cafelute si gustari), ar fi nemaipomenit sa ne ocupam de el, cu Luna in crestere din semnul Racului.

Tot ce tine de instalatia centrala de incalzire, inclusiv piesele colaterale pentru disiparea energiei termice, sunt favorabile zilele cu luna in Leu.

Pentru eventualitatea in care vrem sa ne debarasam de lucruri vechi, care tin de trecutul nostru, e bine sa o facem pe Luna in scadere. In caz contrar exista sansa de a revenii asupra deciziei si a le readuce inapoi. Odata cu ele vor reveni si “tenebrele” trecutului.

Toate cele mai sus descrise, vor avea efect benefic asupra psihicului nostru si o amonie vizibila la nivelul relatiilor cu colegii de munca.

Aceaste analize sunt facute, cu titlu general, fara a tine cont de aspectele planetare personale. Aflati influentele astrale proprii, accesand: Consultatii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.