Nu se fac operatii medicale

Evitati sub orice forma sa faceti operatii medicale pe luna in crestere. In caz de absoluta necesitate, e bine sa stiti ca, operatiile medicale facute pe acest aspect, in cel mai fericit caz, se vor vindeca cu multa greutate. Diversele complicatii ulterioare vor necesita o perioada dubla de recuperare.

Alte perioade contraindicate pentru operatii sunt:

Nu va operati cand Luna tranziteaza semnul zodiacal al organului ce necesita interventia chirurgicala.

Evitati operatia atunci cand Soarele se gaseste in semnul opus, corespunzator organului in cauza sau in cuadratura cu acesta. O mica exceptie se poate face, doar in caz de necesitate neaparata, atunci cand Soarele face cuadratura inainte de conjunctie.

Evitati interventia atunci cand planeta corespunzatoare organului afectat, este in tranzit disonant cu Soarele.

Deasemenea este bine sa se evite operatia, in momentul cand planeta in tranzit a organului in cauza, este in disonanta cu pozitia sa natala.

Nu efectuati operatii chirurgicale cand este Luna plina.

Indiferent in care zi se va efectua o interventie chirurgicala, organul corespunzator semnului in care se afla luna in tranzit, in acel moment, va fi sensibil afectat. El va fi cel mai receptiv la influentele exterioare.

In tranzitele Lunii peste semnele zodiacale ale organelor mai sensibile, este indicat sa aplicam tratamente usoare acestora, pentru a le intarii si fortifica. In nici un caz nu le vom aplica incizii.

Cei care sufera de diverse afectiuni mai vechi, iar operatia presupune interventia pe un alt organ afectat, trebuie sa stie ca organul pentru care deja avem o anumita sensibilitate, va fi mult devitalizat. Este bine sa se tina cont de acest aspect, in principal pentru efectele secundare ale interventiei.

Efectuarea operatiilor pe luna in scadere, activeaza capacitatea organismului de a se reface, hemoragiile vor fi mult mai scazute, iar vindecarea ranilor se va face mult mai usor.

Semnele zodiacale si organele corespunzatoare acestora:

Berbec – zona capului, ochi, urechi, dinti

Taur – gat, amigdale, tiroida

Gemeni – aparatul respirator (plamani), brate, zona umerilor

Rac – stomac, sani

Leu – imima impreuna cu intregul sistem circulator sanguin,

Fecioara – intestinele,Balanta – rinichi, vezica urinara

Scorpion – organele genitale, prostata

Sagetator – ficat, splina, zona soldului

Capricorn – oase, articulatii, dinti, piele

Varsator – zona gambelor

Pesti – zona talpilor, ganglionii limfatici

Aceaste analize sunt facute, cu titlu general, fara a tine cont de aspectele planetare personale. Aflati influentele astrale proprii, accesand: Consultatii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.