Paula Selling

Un Capricorn cu ascendent in Sagetator. O fire ambitioasa si idealista, dar are puterea ca acest idealism sa-l vada implinit pentru ca are energie si tenacitate dublate de vointa. Surprinzator e ca a ales cantecul pentru a-si exprima emotiile si trairile interioare, ea fiind o persoana cu un inalt grad de intelectualitate si seriozitate morala, altfel ar fi fost un judecator impartial care ar fi sanctionat orice abatere de la legalitate. Adevarul e ca si muzica ei exprima acelasi lucru. Isi doreste mult sa calatoreasca si ii face mare placere sa inteleaga tot ce inseamna strainatate. Cu toate ca are un vesnic nenoroc si multe obstacole in acest sens, dar cu o abordare minutioasa va putea trece peste impedimente si se va bucura de multe informatii folositoare destinului ei. In astfel de calatorii, care sunt vitale destinului ei trebuie sa aibe grija pentru ca din senin ar putea suferii anumite violente fizice. Multi colaboratori se pot plange ca Paula e foarte dificila cand vine vorba de a selecta muzica sau versurile din melodiile pe care le interpreteaza, dar acesta e destinul ei, de a hotari ea personal cu ce sa se prezinte in fata publicului. Daca in raporturile de prietenie, se intampla sa fie necesar sa se bazeze pe cineva, atunci sa prefere mereu partea feminina. Pentru o cariera de lunga durata in muzica, trebuie sa-si foloseasca mintea ei vivace, sa aibe credinta in glasul ei si sa nu cada prada fricii de regenerare sau transformare, pe care, daca ea le crede necesare, trebuie sa le aplice cu credinta in reusita.

Astredamus

3 Comments

    • Da, va avea un baiat. Faptul ca se indoieste cu privire la posibilitatea de a avea copii, se datoreaza unor persoane din jurul ei, care nu este exclus sa aibe pregatire medicala de specialitate in domeniu, si care pe buna dreptate a avut motivele lui stiintifice sa se indoiasca si el cu privire la acest lucru. Problema nu e a respectivei persoane, ci a faptului ca Paula nu are destula credinta in ea, are o anume frica care o impiedica mai mult pe plan pshihologic decat faptic. Vestea ca e insarcinata va veni intrun mod atat de neasteptat incat o va face o noua persoana, vestea o va reinsufletii. Ar putea urma si un tratament ultramodern, dar aceasta terapie va avea mai mult un continut psihologic decat medicamentos.

      • Multumesc mult ca mi-ati raspuns! Nu am mai intrat pe site, ca ma gandeam ca nu veti raspunde unei astfel de intrebari! Multumesc, si ma bucur pentru ea! Stiu cum e sa doresti un copil si sa nu vina…asta se intampla si in cazul meu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.