Cadere in gol

cadere in gol       Visele in care cadem in gol reprezinta temerile noastre ca nu ne vom ridica la inaltimea asteptarilor altora sau ca nu ne vom putea mentine o pozitie castigata. Reprezinta o anxietate, o teama ca ceva va strica echilibrul din prezent. Visul arata ruperea canalului energetic cu Divinitatea si cu ingerii pazitori. Un dezechilibru intre material si spiritual.

Urmeaza o perioada in care dorinta imperioasa de ordine, perfectiune, cautare si rezolvare se va derula fara sprijinul altora. Acest vis ne pune in fata unei provocari: sa ne depasim limitele. Vom reusii doar prin credinta, rugaciune, meditatie, pomana, daruire, prin a invata sa cedam, prin a accepta pe ceilalti asa cum sunt. Mai inainte de toate, acest vis ne arata ca principala cale prin care inlaturam sentimentul de teama, esec sau neputinta este prin credinta din inima ca cineva “acolo sus” ne iubeste, ne indruma si ne calauzeste pasii. Ne vom pune soarta in perioada imediat urmatoare in mainile Domnului.

Cand avem astfel de vise este imperios necesar sa nu fortam lucrurile, sa nu acceleram, sa nu obligam, sa nu ne grabim si sa nu ne epuizam fizic sau psihic. Trebuie sa restabilim legatura cu lumea de dincolo. O facem prin rugaciune si meditatie.

Sigur ca astfel de vise nu sunt bune ca interpretare materiala in perioada ce urmeaza ce urmeaza. Ele sunt avertismente. Un om avertizat este un om puternic. Nu pentru ca poate sa depaseasca un obstacol in viata, ci pentru ca in el, flacara credintei este aprinsa si lumineaza legatura cu ingerii lui pazitori. E torta ce o vom utiliza.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.