Guvernarea sub Luna Neagra in Fecioara – iluzia unei corectitudini duse la extrem

Ponta Iohannis BasescuVictor Ponta este un om inteligent cu suflet nobil, vizibil mai mult particular decat in public. Politica il obliga la un cu totul alt comportament. Aici este o problema. Joaca un rol scris de scenaristi din umbra. Rol care nu tine seama de dorintele, atitudinea si chiar capacitatea dansului de apune in practica ceea ce doreste cu adevarat spre binele Romaniei. El e Fecioara. Fecioara este semnul care stie cel mai bine sa faca bani si sa-i gestioneze. Majoritatea miliardarilor lumii sunt din semnul Fecioarei. Un Guvern condus de un prim-ministru Fecioara e de dorit.

Ne aflam acum intr-o perioada de tranzit sensibil al planetei Saturn, retrograd spre un semn al cumpenelor, cumulat cu Lilith (Luna Neagra in Fecioara). Tranzit periculos pentru Victor Ponta. Acum, are credinta ca printr-un comportament drastic in plan profesional va castiga popularitate si apreciere din partea sustinatorilor. E o iluzie. Scenaristii din spatele lui (oameni care-i vor “binele”) il obliga ca, sub masca unei corectitudini dusa la extrem (Luna Neagra in Fecioara), sa zguduie increderea clasei de mijloc.

La toate acestea se adauga relatia cu fostul presedinte Traian Basescu. Conflictele si tensiunea din trecut au fost generatoare de karma negativa pentru Victor Ponta. Acum gestioneaza posibilitatea unei razbunari personale. Nu e bine deloc, deoarece in perioada iulie – august fostul presedinte va gasi o solutie ingenioasa prin care sa-l puna “la pamant” prin injosire pe actualul prim ministru.
Alt aspect… din relatia cu actualul presedinte, castigator va iesii Klaus Johannis (inca odata). Este o relatie karmica intre ei din care Victor Ponta are doar de invatat. Atat. Ii este imposibil sa-l injoseasca sau sa-l puna in situatii umilitoare. Acum, in relatia cu actualul presedinte ar trebuie sa invete ce inseamna cu adevarat puterea (politica). Altfel are el parte de umilire in vara.

Prin urmare, ideal ar fi ca cel tarziu in luna august Victor Ponta sa isi dea demisia de onoare, urmata de o perioada de un an in care sa se de-a usor la o parte din viata publica. Pare o nebunie in acest moment, crezand ca daca cedeaza puterea are numai de pierdut. Ar fi gestul si abordarea sublima prin care va fi ferit de urmari negative.

Luna august va fi un punct de cotitura din viata actualului prim-ministru. Spre bine prin demisie pana atunci sau spre neplaceri prin continuarea actualei politici impuse de scenaristii din spatele lui.

Acum trei ani faceam analiza astrologica fostului prim-ministru Emil Boc Detalii… A facut ceea ce ii indicau astrele si acum este primar al Clujului Detalii…

Astredamus