Vine, vine mos Craciun

mos CraciunDe fapt, “Mos Craciun” astrologic a sosit de trei zile. Va sta pana pe 21 decembrie in casele si sufletele noastre. Un aspect important: aceste daruri deosebite le aduce o data la 12 ani. Sa profitam din plin. Este vorba despre trigonul Soare Jupiter suprapus peste receptia mutuala pe semnele zodiacale Leu si Sagetator.

Ce ne aduce bun? Actiuni de amploare si forta, cu succes garantat. Multe sanse si oportunitati ce vor fi valorificate in toate actiunile noastre care implica sau au legatura cu strainii si strainatatea. Planuri pe termen lung. Incredere puternica in fortele proprii si abilitatile noastre, de pe urma carora vom obtine foloase materiale. Prin credinta, rasturnam orice nedreptate sau situatie mai putin placuta, din perioada anterioara. Creatiile originale ale fiecaruia vor cunoaste succes social si profituri pe masura. Avem parte de multa vitalitate si mai ales, avem sanse divine de a descoperii remedii la boli ce ne-au afectat pana acum. Nu vorbim doar de remedii medicamentoase prescrise de doctori, ci dimpotriva, de o paleta diversa din tot registrul stiintelor esoterice, pana la miracole de natura religioasa.

Exista un schepsis: e posibil ca prima data sa o “dam in bara”, insa a doua oara vom da lovitura de gratie, va fi cu siguranta un succes. O parte din vinovatie pentru acest aspect o poarta si Luna Neagra din zodia Leu. Sa spunem ca ispita va fi peste masura de mare. Cu toate astea e de bine.

Pana pe 6 decembrie avem Luna in crestere. Aspect benefic si prolific. Tot ce vom intreprinde va fi un succes, la fiecare pe domeniile de viata conform astrogramei personale unde are loc tranzitul mai sus expus.

Dupa 6 decembrie, in partea a doua a intervalului amintit, Luna va fi in scadere. Va fi o perioada perfecta pentru a reanaliza, reincepe, repune din nou in aplicare ceea ce am inceput in prima parte si nu s-a dovedit a fi precum anticipam. Trebuie sa insistam inca odata, sa pornim din nou plini de curaj si totul se va finaliza cu bine. Cauza tine atat de semnul dublu al Sagetatorului cat si de Luna Neagra ce va tranzita o zona de eter. E vorba de ispita amintita anterior.

Foarte important: Aceasta perioada este un preambul al urmatorilor 3 ani de zile. Odata cu sarbatoarea Sf. Craciun, in zodia Sagetatorului vine marele si integrul Saturn, spaima nehotaratilor si arogantilor, DAR bucuria celor perseverenti, cu simt de raspundere si intelepti. In cateva cuvinte: vom crea fundatii solide orientate spre scop practic si responsabil.

Astredamus