Horoscop energia astrala a zilei, perioada 9 iunie – 15 iunie 2014

horoscop 9 iunie 15 iunie 2014Energia astrala a zilei, 9 iunie 2014
In prima parte a zilei vom traversa evenimente karmice. Pe acest considerent trebuie sa fim atenti la tot ce se intampla intre noi si ceilalti. Uni vor dori sa cucereasca pe cineva, sa seduca, alti se vor gandi la o asociere. E posibil ca in interiorul familiei sa apara atitudini diferite fata de o problema ce necesita luarea unei decizii. E posibil ca cineva sa ne sara in ajutor, fie material, fie de alta natura, pentru un anume proiect. Fiecare caz particular, trebuie sa fie bine analizat dupa amiaza, deoarece oamenii intalniti in prima parte a zilei, tin de karma personala. Karma inseamna obligatia de a face. Tot ce se va intampla nu va fi ceva trecator. Sunt semne importante despre preocuparile noastre in urmatoarea perioada de timp. Cel mai important este finalul acestor evenimente karmice. Daca este pozitiv, e un semn ca suntem pe drumul destinului, in caz contrar e bine sa analizam cu atentie de ce n-a fost sa fie bine. Acest gen de evenimente se va repeta si in viitor, pana cand vom invata sa avem atitudinea corecta.

Energia astrala a zilei, 10 iunie 2014
Ne trezim de dimineata cu ganduri mari si importante. Avem o dorinta de a schimba starea lucrurilor. E de bine. Vom gasii solutiile potrivite. Vom gasi ajutor la membrii mai in varsta din familie, sefii ierarhici sau o persoana straina dar mai in varsta. Pentru a reusii in ceea ce ne-am propus, important este sa nu avem resentimente sau urme cat de mici de razbunare pe parcursul zilei. Aceste atitudini ne vor aduce necazuri. In schimb, pentru o zi reusita, este bine sa nu inchidem ochii la nevoile altora. Ajutorul de azi ne va fi rasplatit inzecit intr-un moment de cumpana din viitor. Exista azi un interers major spre latura financiara. Se va rezolva benefic pana cel tarziu maine la amiaza. Ne vom asuma azi o mare raspundere.

Energia astrala a zilei, 11 iunie 2014
Vom pretinde mult in aceasta zi. Atat de la noi cat si de la ceilalti. Parca vrem sa obtinem totul. Exista acest sentiment ca fara ceva sau fara cineva nu putem trai. Pentru aceasta zi cel mai important este sa stim ca gandurile pozitive vor atrage situatii si conjuncturi favorabile. E valabil si viceversa. Pana la amiaza partenerul de viata sau dintr-o afacere ne va oferii o emotie adanca. Apar oportunitati de investitii, dar trebuie sa le tratam cu mare rezerva. In cazul acestora este bine sa stim ca pe parcursul derularii lor, vor apare situatii ce vor schimba multe din conditiile de baza initiale. Traversam o zi in care vom avea auzii sau descoperii informatii ori acte tinute la secret.

Energia astrala a zilei, 12 iunie 2014
Vom vedea pe parcursul acestei zile ca orice intalnire nu este intamplatoare. Va contine o mica invatatura. Orizontul nostru de cunoastere se va largi. Exact ce ne va trebui ca sa ne asumam un anume grad de libertate. Fie intr-o relatie, fie intr-o situatie. Pe baza informatiilor obtinute ieri sau azi, vom pune bazele inceperii unui studiu, unei relatii sau unei calatorii. La fiecare dupa astrograma proprie. Cert este ca daca azi facem efortul de a ne descoperii un tel, un scop, ne vom simti extraordinar in lupta de ducere la implinire. Ne vom angaja cu bucurie si cu intreaga fiinta. Un scop nobil, in concordanta cu destinul nostru nu va impiedica deloc evolutia semenilor de langa noi.

Energia astrala a zilei, 13 iunie 2014
Traversam un sfarsit de saptamana plin si agitat. Sa facem orice e posibil ca implinirea dorintelor noastre sa nu se ciocneasca cu dorintele celorlalti. Vom arata forta, siguranta si putere. Vom actiona strict dupa convingerile proprii. Atentie mare, deoarece Planeta Mercur este retrograda. Riscul de a iesi scantei este ridicat. Mai mult, e un semn ca acea actiune nu este conform propriului destin. Sa ne ferim de orice exagerare si de orice comportament scenic. Trebuie sa se vada azi, in atudinea noastra un semn de intelepciune. Va fi salvatoare. In cazul unor investitii e bine sa ne asiguram ca avem fonduri de rezerva la dispozitie pentru situatii de urgenta. E bine sa colaboram azi mai mult ca de obicei cu partenerrul de viata in ce priveste administrarea aspectului financiar. Fiecare ar trebui sa faca o concesie.

Energia astrala a weekend-ului, 14 si 15 iunie 2014
In acest weekend vom trece un test de maturitate. Va exista tentatia de a fugi de o responsabilitate sau de asumarea unei sarcini. Nu va fi bine. Trebuie sa ne implicam si sa facem fata provocarilor. Nu prin fortarea lucrurilor ci prin diplomatie si rabdare. Astrele ne ofera capacitatea de a gasi resurse acolo unde ceilalti nu le vad. Pana la sfarsitul lunii iunie traversam o perioada in care planeta Mercur este retrograda. Interpretarea astrologica este vazuta de majoritatea ca un aspect tensionant. In realitate aceasta pozitie astrala are si numeroase avantaje. In astfel de momente, din neatentie se spun informatii care ar trebui tinute secrete. Primul aspect benefic este luminarea minti in genul: “Abia acum imi dau seama ce naiv sau prost am fost!” Ca pe viitor sa evitam astfel de situatii e bine sa vedem actiunile semenilor nostri care au Mercur retrograd din nastere. In aceste momente tulburi ei sunt singurii care vad solutia corecta. Asa ca… sa le urmarim actiunile, incercand un anume fel de imitare a lor, chiar daca ni se vor parea ca sunt atipice.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.