Castelul Iulia Hasdeu

Castelul Iulia HasdeuCastelul contine detalii concrete si precise pentru a facilita exprimarea fiintei spirituale. A fost construit dupa indicatiile exprese ale Iuliei Hasdeu, trasmise prin tehnici spirituale. Acest castel, a rezistat unor cutremure devastatoare. Conceput de Iulia, fara a avea studii de specialitate in domeniul rezistentei materialelor. Fundatia nu a fost calculata, ci doar dictata de Iulia, dovedeste inca o data, ca spiritul domina materia. Este un portal intre lumea spirituala si cea fizica. Iulia impreuna cu tatal ei Bogdan Petriceicu Hasdeu, a transformat spiritismul intr-o stiinta.

Spiritul Iuliei a asteptat acolo, timpul sa-si implineasca dorinta. Un ideal pentru care a trebuit sa se dematerializeze. Prin astrograma ei personala, geniu fiind, ii era imposibil sa-si transpuna in realitatea fizica, aspiratia. Visa sa se marite cu un print, sa devina regina. Acest lucru, poate fi observat in insemnarile intime ale personalitati ei geniale. Dupa 12 ani, un ciclu de Jupiter a constientizat ca e imposibil, necurgandu-i prin vene, in ghilimele “sange albastru”. Nu a reusit sa detroneze mentalitatea si conservatorismul epocii ei. Motiv pentru care s-a imbolnavit. La revenirea destinului (Nodul Nord) a plecat din aceasta lume. Sa dematerializat in spirit. Prin constructia acestui castel, vrea sa ne dovedeasca existenta unei alte lumi, a vietii vesnice. Nu suntem doar ceea ce vedem fizic, suntem energie si spirit nemuritor. Sa avem grija de destinul nostru. Reusim sa ne materializam gandurile, doar daca sunt in acord cu destinul asumat inainte de nastere.

Afla care este destinul tau:

Spiritul Iuliei s-a reincarnat in perioada cuprinsa intre 1971 si 1984, are o varsta cuprinsa intre 30 si 43 de ani. Nu este neaparat o printesa prin nastere, este cu certitudine o persoana care se va casatorii sau este deja casatorita cu un print mostenitor de tron, intr-o tara cel mai probabil Europeana.

Se vor implinii propriile-i vorbe, “Sub un nume necunoscut, imi voi dobandi existenta. Voi ajunge, fara ajutorul nimanui, prin propriile mele puteri, la slava pe care am visat-o.” Castelul ramane mai departe o opera realizata de un spirit, ce contine norme de aplicare si indicii fizice, ce faciliteaza acum si in viitor exprimarea in real a fiintei spirituale.

2 Responses to Castelul Iulia Hasdeu

  1. Astredamus says:

    Suntem fiinte spirituale, iar forma umana este tranzitorie. Acest templu este o constructie unde se poate lua contact cu semenii nostri ce au adevarata identitate. Locul este un portal spiritual, o fereastra intre lumea materiala si cea energetica, unde suntem fie accesati, fie ii accesam noi pe cei de dincolo.
    In lumea spirituala sunt spirite aflate in diverse grade de evolutie. Exista spirite inferioare care induc in eroare si isi aroga identitati false. Acest aspect neplacut tine tot de evolutie. Pe acest considerent se pot produce confuzii.

  2. Ana says:

    Daca vom considera ca sufletul Iuliei Hasdeu s-a reincarnat in perioada 1971-1984, cum putem explica faptul ca inca sunt declaratii despre comunicari ale Iuliei Hasdeu in perioada “post-reincarnare” si cum se explica inca “prezenta” a “ceva” care inca se simte legata de Iulia Hasdeu? Declaratiile aici http://www.youtube.com/watch?v=iYMO1rOd3oE
    Va multumesc si felicitari pentru articol si pentru subiectul extrem de interesant abordat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.