Horoscop Rac – 2014

rac 2014Nativii din zodia Rac, precum si cei care au ascendentul in aceasta zodie anul 2014 aduce schimbari importante in domeniul casei sau al familiei. Pentru majoritatea nativilor aceste schimbari sunt pozitive. Astrograma personala face diferenta prin incercarile si provocarile in relatiile cu ceilalti. Pe acest considerent, al modului in care nativii vor stii “sa impace si capra si varza” va depinde implinirea personala. Cine se descurajeaza pierde din start, cu precadere in prima jumatate a anului.

Toti nativii din zodia rac sa mediteze profund la toate actiunile care au avut loc in anul 2002. Vor gasii multe similitudini pe care nu trebuie sa le ignore. Sa continue ceea ce atunci au amanat sau renuntat.

Al doilea aspect important ala anului este sanatatea. Fara excese de alimente sau bauturi alcoolice. Ficatul si stomacul sunt primele organe ce pot fi afectate. Deasemena sa nu “intarzie” cu munca dupa miezul noptii.

In planul financiar, reusitele vin in partea a doua a anului. Multi Raci isi vor gasi vocatia, vor stii ce vor in plan profesional. Nu toti vor reusii sa si practice (in functie de astrograma), insa cu certitudine in urmatorii doi ani visele lor vor lua o forma concreta (pana la urmatoarea retrogradare alui Marte).

Solicita o consultatie previzionala personala pentru anul 2014:

Femeile Rac au mari sanse de a ramane insarcinate. Sarcina trebuie sa fie tinuta sub control medical permanent pentru a elimina riscurile ce planeaza din punct de vedetre astral.

Cu toate aceste provocari date de astre, spre finalul anului, Racii vor constientiza ca tot ce a fost greu si dificil in ultimii ani din viata lor, ramane in urma. Vor privi cu incredere si speranta in viitor.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.