Raiul pe Pamant

Raiul pe PamantPana pe 20 iulie (varful benefic al acestei perioade) avem parte de aspecte astrale deosebit de pozitive: Luna in crestere, Saturn care si-a terminat retrogradarea. Acestora li se alatura un dar divin: piramida regala formata de Jupiter, Saturn si Neptun in semne de apa.

Daca vorbim de timp favorabil demararii oricarui tip de proiect, aceasta perioada este una sublima. Trec sute de ani pana sa apara din nou o astfel de conjunctura astrala. Toti vom avea parte de noroc in orice proiect vom demara. Este adevarat ca depinde si de momentul evolutiv in care se afla fiecare nativ luat in parte. Insa, chiar si pentru nativii care se afla in perioade personale neprielnice demararii de proiecte de anvergura, chiar si pentru ei va fi o perioada in care isi vor impliniri personale cel putin 6 luni. Ceilalti vor demara activitati profitabile, ce se pot intinde pe 3, 7 sau 14 ani de acum inante.

Cateva cuvinte care descriu aceasta perioada: intuitie abundenta si prosperitate, vom avea parte de motivatie emotionala pe termen lung, vom face fata demonilor ascunsi, ne implinim vise marete la care uneori ne-am gandim cu teama, vom avea parte de un cadru solid in jurul obiectivelor pe care le visam si le dorim implinite, belsug, prosperitate. Numai de bine.

Sa profitam din plin de aceasta conjunctura astrala.

Astredamus

2 Comments

  1. Din pacate nu toti traim cu bucurie aceste momente.
    Eu tocmai ii cer sotului sa plece. Mi-a cerut cel mai absurd lucru pe care l-am auzit vreodata, din cauza ca nu se poate hotari, ar vrea sa pastreze si nevasta si “prietena de suflet”, adica amanta cu potential de sotie. :o( Din pacate copilul va suferi si el. 🙁

    • Evenimentele din aceasta perioada, deciziile luate, inclusiv cele vadit neplacute, au un mare potential pozitiv pentru viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.