Abundenta si prosperitate

abundenta si prosperitateMulti oameni evita sa plateasca bani in ziua de luni. Este o situatie echivalenta cu perceptia numarului 13. Un numar cu incarcatura magica, misterioasa, motiv pentru care era si este folosit in ritualuri. Energia imensa pe care numarul 13 o contine induce o teama inexplicabila, datorata lipsei de explicatii pe care ar trebui sa le ofere cunoscatorii din domeniu. Un lucru explicat limpede si clar aduce lumina. Asadar, numarul 13 are o energie miraculoasa, care se cere utilizata si dispersata, altfel erupe precum un vas sub presiune.

De fapt, scriu despre bani si ziua de luni.Ce ne spune astrologia despre acest aspect? Simplu. Luni se afla sub influenta Lunii. Astrul reprezinta printre altele si lichiditatea, fluxul, tot ce se misca, deplaseaza si curge in cantitate mare. Ex: incepand de la multimile de oameni care se deplaseaza, emotii personale care se succed cu diferite intensitati, mase lichide aflate in miscare, pana la circulatia banilor prin institutiile bancare. Tot ce nu este static.

Ce facem cu banii? Platim sau nu in ziua de luni. Raspunsul este un DA hotarat. Banii sunt facuti sa circule, tinand banii imobili tocmai in ziua luni, se blocheaza fluxul vital al astrului. Vorba unui cunoscut: “Dau bani de luni ca sa am de unde da toata saptamana!” Corect. Racul fiind si o zodie cardinala care semnifica inceputul si izvorul abundentei si prosperitatii in viata nostra.

A nu da bani de luni, a bloca fluxul fieresc al Lunii, facem pe plac exact zodiei opuse de pe axa. Ne motivam comportamentul prin prudenta data de Capricorn, in realitate este frica de saracie a lui Saturn, guvernatorului acestui semn. Ne intoarcem la 180 de grade, fugim si ne ascundem. Bine zice astrologia vedica, o planeta aflata intr-o zodie influenteaza si semnul opus de pe axa.

Concluzia: Sa nu blocam tocmai de Luni fluxul abundentei prin ganduri pesimiste si retineri de tip Saturn.

Inca un aspect important specific acestor ani cat timp Saturn tranziteaza zodia Scorpion. Semnul Racului este in trigon cu semnul Scorpionului unde se afla in tranzit Saturn. Orice plata facuta in ziua de luni a saptamanii inseamna dizolvarea unei karme materiale si pe cale de consecinta renastere spirituala si abundenta materiala.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.