Nepotica d-nei Margareta

siglaBuna,ma numesc margareta,sunt din oradea,jud bihor.nascuta in oradea anul xxxx noiembrie x,ora xx.
nu stiu de ce dar toate viata am avut greutati,nu am avut noroc in casnicie,am fost casatorita de doua ori ,nici cu sanatatea nu prea stau bine,nici financiar ,toate viata am trait din greu,am 3 copiii si trei nepoate,o nepoata sa nascut prematuri cu handicap neuromotor data nasterii 24 februarie 2005 ora 16 si 45 min.oradea jud bh, copila nu umbla numai se tareste in genuchi,nici cand tinemi de mana nu poate tine echilibru e in carucior cu rotile de handicap,Asi vrea sa stiu ce se va intampla cu ea va putea sa mearga macar tinand,rezemand.
Va mutumesc anticipat

Nepotica dvs va reusi sa depaseasca acest handicap locomotor. Peste maxim 4 ani ea se va putea deplasa singura, cu un minim de sprijin. Suplimentar fata de indicatiile medicilor puneti-o pe fetita sa invete – este cel mai important lucru. Insistati prin orice cale (acesta este cuvantul) sa studieze. Al doilea lucru este aspectul religios. Duceti-o la biserica de care apartineti, indiferent de religie.

Cauzele acestei boli sunt karmice si vin pe linie paterna. Sa nu considerati ca ar avea vre-o vina tatal fetitei. El doar face parte din acest lant care vine din trecut. Tot prin el vine si disiparea acestei energii negative, la care se adauga ajutorul dvs. Ar fi extrem de indicat ca el sa mearga la biserica cu fetita. In cazul in care fetita se opune, tatal sa-i cumpere o jucarioara noua si ciudata, adica altfel decat jucariile normale. Nu pretul este important sau marimea, ci faptul ca acea jucarie este extrem de interesanta pentru fetita.

Referitor la relatia dvs cu nepotica: Toate greutatile din viata dvs au venit cu scopul ca acestea sa fie depasite. Trebuia si trebuie in continuare sa acceptati orice provocare negativa si orice cumpana in viata, trebuie sa gasiti resurse fizice si psihice pentru a depasii aceste situatii. Daca fugiti de aceste provocari ele se intorc cu si mai mare putere. Acceptandule si depasindule viata dvs va fi mai frumoasa. Acum, mai aveti o provocare, nepotica dvs. Ar trebui sa spun ca ceea ce nu ati facut pentru destinul dvs trebuie sa faceti pentru ea, precum o compensatie pentru eschivarea si neacceptarea unor necazuri. Nu spun asta. Va spun altfel… aveti toata forta si resursele necesare pentru a venii in ajutorul nepoatei dvs, ca ea sa depaseasca acest handicap motor, si este si de datoria dvs sa o ajutati. Este adevarat ca la fiecare 7 ani nepotica dvs va avea de trecut mici cumpene. Aceste cumpene se pot transforma in pasi pozitivi de urcare pe plan social, daca ea invata o scoala si in paralel frecventeaza biserica. Un alt aspect: daca fetita vrea bisericuta ei in camera, un altar… faceti-l pentru ea. Cu cat relatia ei cu biserica este mai ciudata si mai stranie cu atat mai bine.

Trebuie sa devina o persoana foarte inteleapta.

Astredamus

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.