Mile Alina Larisa

siglaBuna ziua, ma numesc Mile Alina Larisa,sunt din orasul Valea lui Mihai,judetul Bihor,si sunt nascuta pe data de 9 septembrie 1989 la ora 21:00.Eu m-am nascut cu o malformatie la coloana vertebrala care se numeste spina bifida si de cand ma stiu am avut probleme de acceptare pentru ca multa lume din jurul meu doar ma compatimeste si ma respinge fara sa ajunga sa ma cunoasca mai in profunzime.Din cauza acestei malformatii am suferit o interventie la varsta de 4 luni pentru a mi se extirpa malformatia respectiva de pe coloana iar in urma acesteia am ramas cu probleme de echilibru si de mers.Am hotarat sa va scriu si sa va cer ajutorul pentru ca nici pana in ziua de azi nu mi-am gasit un partener care sa ma inteleaga,sa ma accepte si sa ma iubeasca asa cum sunt eu cu calitatile si defectele mele pe care le are orice om de altfel si sa fie alaturi de mine atat la bine cat si la rau.As dori sa stiu daca voi intalni vreodata o astfel de persoana cu care sa duc o viata normala si sa imi intemeiez o familie.Va multumesc din suflet anticipat!Cu multa stima si respect Mile Alina Larisa

Il veti gasii, o sa va accepte si o sa va iubeasca. Cel mai tarziu in 7 ani. Pana atunci? Va veti unii destinul cu pe cineva anul viitor. Urmeaza o operatie chirurgicala sau nastere in doi trei ani (pe care este indicat sa o faceti prin cezariana, astfel veti inlatura predispozitia astrala spre acea interventie chirurgicala). Si in final… in interiorul acestor 7 ani, evenimentele vor face tot posibilul sa va desparta, iar dvs sa traversati o mare umilinta (o sa va reproseze ca imaginea dvs sociala frumoasa, este in contradictie cu comportamentul terorizant la care il supuneti in casnicie), iar ceilalti il vor crede pe el. Rostul acestei relatii este sa va descoperiti talentul si sa il puneti in practica.

Am sa insist pe talent. El este cheia unei vieti frumoase si uniuni parteneriale fericite, fara ca evenimentele de care ziceam sa va afecteze sufletul. Munca, pentru dvs este bratara de aur si sanatate, la propriu. In sufletul dvs aveti o pasiune. Pe langa munca propriuzisa, dvs trebuie sa activati acea pasiune, ea sa fie a doua preocupare iar in final sa treaca pe locul intai. In acesti sapte ani pasiunea o veti aduce la nivel de adevarata arta. Nu cautarea unui partener este primordiala pentru dvs, ci activarea acestui talent din subconstientul dvs si punerea lui in slujba semenilor. Acea pasiune o sa va aduca sanatate, bani si fericire. Cand vorbesc de sanatate, ma refer la echilbru fizic si tonus muscular perfect. Activati si practicati aceasta pasiune si veti intalni partenerul visat. Secretul fericirii dvs este: partenerul sa vina dupa lucrurile bune de care ziceam. Altfel va veni el intai, iar prin evenimentele vietii (si acea umilinta) sa fiti nevoita ulterior sa va descoperiti darul sanatatii, dupa care sa intalniti partenerul ideal. Acesti sapte ani sunt importanti prin libertatea de alegere de care va bucurati acum.

Scopul vietii dvs este sa fiti apreciata, iar ceilalti sa ramana uimiti. Pe acest drum este necesar sa nu treceti pe langa nici o ocazie de a-i ajuta pe ceilalti si sa abandonati orice urma de egoism din comportamentul dvs (ceilalti vor vedea acest lucru, indiferent de ce veti ziceti dvs). Reversul… o sa fiti nevoita de imprejurari si va veti simtii umilita sa acceptati ajutorul lor.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.