ARHIVA SMS – MAI 2013

Raspunsuri la SMS-urile trimise in luna mai 2013. Ordinea afisata este dupa data trimiterii. Trimite 2 sms-uri si primesti raspunsul in privat, prin e-mail.

02.05.2013 – ELE – CARE A FOST ROSTUL INTALNIRI MELE CU M xx xx xxxx SI DE CE NU O MAI VRUT SA CONTINUE?AJUTATI.MA SA INTELEG!
M este partea dvs. Aspectele planetare sunt favorabile casatoriei cu el. Este posibil ca pana la sfarsitul acestei toamne sa se reintoarca inapoi. Vinovata de ruperea relatiei sunteti dvs. Din relatia cu M trebuie sa invatati un lucru foarte important pentru ca in viitor sa nu se mai repete cu o alta relatie. Acest tipar se va repeta pana veti realiza modul de “comportament” intr-o relatie de casatorie. In doua cuvinte dvs ati omorat relatia la propriu. El vroia sa schimbe ceva la dvs, vazand ca nu poate sau dvs nu vreti sa acceptati anumite “indicatii” ale lui… va parasit. Aspecte pe care ar fi vrut sa le schimbe la dvs: sunteti prea serioasa si datorita acestui aspect nu stiti sa va bucurati de viata; tineti cont prea mult de parerile vecinilor, rudelor apropiate, anturajului ce se afla zi de zi langa dvs; aveti o parere prea fixa sau conservatoare despre ce inseamna pozitia si imaginea sociala; parerea dvs legata bani si bunuri materiale. In legatura cu aceste aspecte a vrut el sa faca o schimbare in gandirea dvs. Faceti tot posibilul sa aveti o discutie sincera cu M si sa-l intrebati concret ce anume la deranjat la dvs de a luat decizia sa plece. Tineti cont de ceea ce va va spune si pe viitor sa nu mai faceti aceiasi greseala. Un aspect foarte important este ca inainte de momentul in care il intrebati… dvs trebuie sa-i “aratati”ca ati acceptat despartirea, ati acceptat decizia lui fara sa-i purtati nici o urma de repros sau razbunare. In acel moment el se va deschide si va va spune adevarul. Lectia (karma) pe care partea dvs trebuie sa o invete (conform astrogramei dvs) este detasarea completa de tot ce insemnati dvs pentru el (bani, pozitie, iubire, tot…). Va dovedit ca el si-a invatat lectia perfect, este capabil sa se detaseze complet de orice insemnati dvs in viata lui.

07.05.2013 – CRISTI – OPERATIE GENUNCHI PERIOADA FAVORABILA.VOR FI PROBLEME?
Am sa enumar perioadele cand este indicat sa evitati efectuarea operatiei chirurgicale. Evitati programarea in urmatoarele perioade de timp: din 10 mai pana in 26 mai, din 10 iunie pana in 22 iunie, din 9 iulie pana in 20 iulie. In urmatoarele zile 27, 28, 29 mai, 23, 24, 25 iunie si 20, 21, 22 iulie evitati sub orice forma efectuarea operatiei, sunt cele mai nefavorabile zile. Restul zilelor sunt benefice. Am acoperit intreaga perioada in care se vede in astrograma dvs riscul de a suporta o interventie chirurgicala. Remediu astrologic pentru a evita in viitor probleme de sanatate. Primul pe lista este sa plecati din locul natal, nu neaparat in strainatate, dar mimin la peste 100 km de orasul nasterii si casa parinteasca. E de preferat “suferinta” emotionala dupa locurile natale, decat bolnav langa prietenii din copilarie si cei dragi alaturi de care ati crescut. In primul caz ii veti ajuta dvs, in al doilea caz va vor ingrijii ei. A doua cauza astrala a problemele de sanatate legate de oase, ligamente, piele, fracturi tine de lipsa curajului de a lua o decizie sau de a va asuma un punct de vedere propriu pe care sa-l urmati pentru viitorul dvs. Pe cat de mare este riscul privind incapacitatea de a va misca, pe atat de mare este forta vitala de a renaste si a trece peste astfel de impedimente.

08.05.2013 – Kriss – Voi fi mama?
Da. Mai repede decat credeti. Trebuie sa-i pregatiti tot ce e necesar, camera, patut, hainute… pregatitile si veti fi mama. Dealtfel tot va ganditi la schimbare de domiciliu sau cel putin o renovare din temelii. E timpul sa-l aveti in vedere pe micut. Venirea copilului este insotita de o umilire a dvs sau de o renuntare majora la ceva ce apreciati mult.

13.05.2013 – Kriss – Despre ce umilinta este vorba legata de venirea copilului si din partea cui?
V-am spus de umilinta sau renuntare la ceva important pentru dvs. De asta toamna si cativa ani inainte tot interesul dvs se va axa pe casa si familie. Daca sunteti maritata aveti risc de divort, el poate fi diminuat doar prin schimbare de domiciliu sau renovare. Daca sunteti “libera” atunci aveti astrele de partea dvs sa intemeiati o familie. Cand spuneam de varianta umilintei, ma refeream la actiuni facute atat impotriva princiipilor dvs, cat si eventuale consecinte datorate conceptelor celor din anturajul dvs. Mai mult decat atat, din aceasta primavara si pana in toamna se disipeaza toate energiile negative (aceste eclipse pe axa Taur – Scorpion, fac minuni in ce priveste inlaturarea acestor energii malefice, la modul general, iar la dvs in special) care au fost indreptate spre dvs, cu sau fara intentie din partea dusmanilor aflati in umbra, ascunsi. Important este sa incepeti sa pregatiti cele necesare copilului. Aceasta umilinta de care ziceam este cauzata de o rabufnire, de un comportament pe care nu mai vreti sa-l justificati, impotriva tuturor celor pe care ii cunoasteti sau a celor din umbra. Pierderea sau umilinta vine din partea unor persoane de sex masculin.

21.05.2013 – Ina – Sunt casatorita am 2 copii,sot si tata indiferent.Sa continui pt copii sau sa divortez?
Ca om apreciez dorinta dvs de a oferii copiilor un climat familial. Ca astrolog… va expun in cuvinte mesajul astrogramei dvs. Aceasta suita de trei eclipse si-a pus amprenta pe astrograma dvs. Ati constientizat ca relatia karmica, obligatia de a fi alaturi de sot s-a terminat. In continuare este optiunea ambilor de a continua sau nu relatia de casatorie. Acest lucru presupune un efort considerabil si mai ales o intelegere si constientizare din partea ambilor a punctelor vulnerabile privind stabilitatea relatiei. Daca reusiti sa mentineti relatia dupa luna februarie 2014, puteti spera la inca cativa ani… Sansele de a fi impreuna mai mult de 6 ani sunt infime. Printr-o consultatie privata online pot sa va explic concret aceste vulnerabilitati. In final dvs veti fi cea care va rupe relatia deoarece va fi apasatoare si distructiva pentru dvs. O sa va puna sa-i realizati ambitiile lui neimplinite. Se va plange si va fi  nemultumit, iar dvs veti suferii. Alinativa suferinta, inclusiv cea fizica (cand e cazul) cu aparatul foto si multe, multe, multe fotografii (flori, natura, Soare…). Continuand relatia pe un fundal de tensiune venita din partea lui, cu cat va va supara mai mult cu atat sotul isi va creea o karma noua si isi va atrage pericolul asupra vietii lui. Concret, el se afla in pericol.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.