Inaintea timpului

scenarioAm citit acum cateva zile un articol deosebit. Detalii… Este vorba de cea mai importanta schimbare de mentalitate a secolului XXI. Este genul de transformari mentale colective pe care Thomas Kuhn le-a denumit schimbari de paradigma. Alte detalii…

Acesti oameni care se nasc inaintea vremurilor ce vor venii, sunt antemergatori cu flacara viitorului in priviri. De cele mai multe ori neintelesi, iar cand timpul aduce evenimentele, ei trec intr-o noua etapa, spre alte timpuri sau alte “meleaguri”.

Ar fi superfluu se reiau continutul articolului al carui link l-am pus, deoarece este descris exact ceea ce va fi in viitor. Un viitor in care identitatea personala va fi data de ceea ce impartasesti cu ceilalti in pofida a ceea ce detii personal.

Toate platformele de consum in colaborare vor cunoaste o expandare pe zi ce trece. De la platforme digitale de socializare, pana la platforme materiale de servicii. Iata cateva exemple Detalii… Detalii… Odata cu intrarea lui Pluto in Varsator in 2023 toate acestea vor fi la ordinea zilei.

Pana atunci, Pluto din Capricorn ne pregateste de schimbare: prin ruperea legaturilor de dependenta, a structurilor sociale ce pana mai ieri erau bine definite si ancorate in viata noastra, o schimbare a mentalitatii cu privire la bunurile materiale detinute (fie ele in paradisuri fiscale, in aceste luni Destinul de pe axa materialitatii, un reprezentant al acesteia fiind si Pluto, ne arata cat de sigure sunt bunurile puse la loc sigur) si tot ce inseamna mitul “siguranta prin detinere”.

Ron Williams spune foarte frumos “Proprietatea este bariera dintre tine si ceea ce-ti doresti”. Cuvinte pe care Pluto in Capricorn ne va face sa le intelegem, in urmatorii 10 ani.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.