ARHIVA SMS – MARTIE 2013

Raspunsuri la SMS-urile trimise in luna martie 2013. Ordinea afisata este dupa data trimiterii. Trimite 2 sms-uri si primesti raspunsul in privat, prin e-mail.

03.03.2013 – Dana – Viitorul meu e in anglia,langa sotul meu( xx xx xxxx)sau aici, in tara?Ma pot implini profesional acolo? emotional?
Viitorul dvs nu este in Anglia. Plecarea in strainatate este o solutie pe o perioada limitata. Nici nu se pune problema unei impliniri profesionale sau emotionale acolo. Dificultatile dvs sunt altele. Viitorul dvs incepe peste trei ani.

15.03.2013 – Ele – AS PUTEA FI INSARCINATA SAU SE VEDE VREO SARCINA IN VIITORUL APROPIAT?
Oferiti iubire si nu incercati sa fiti dvs centrul de atractie si rasfatul tuturor. Astfel va atrageti norocul pentru a ramane insarcinata si a duce sarcina la bun sfarsit. De 5 luni sunteti in perioada favorabila pentru a ramane insarcinata. Daca in acest moment sunteti insarcinata trebuie sa fiti foarte grujulie, deoarece este cu risc. Din aceasta vara si pana la sfarsitul lui 2014 veti ramane sigur insarcinata. Un moment foarte important este luna iulie a acestui an (2013), atunci, fie veti ramane insarcinata, fie veti descoperi sarcina, fie veti gasii solutia medicala cautata in toamna lui 2012. Asadar, ati putea fi insarcinata acum (sarcina riscanta), si cu siguranta se vede o sarcina in viitorul apropiat.

15.03.2013 – ARA – Am un magazin web care merge slab, merita sa continui sau gasesc o alta sursa financiara si cand aceasta?
Merita sa continuati. Toata viata. Site-ul dvs trebuie sa treaca printr-o reevaluare, remodelare si restructurare totala, sora cu “moartea”. Ca sa “traiasca” trebuie sa moara. Ulterior va straluci din toate punctele de vedere. Nu stiu ce contine magazinul web, insa indiferent ce categorii de produse vindeti, modalitatea de vanzare aleasa adica prin internet, este favorabila pentru astrograma dvs. Dintre toate tipurile de produse, urmatoarele categorii sunt favorizate special: produse naturiste, produse farmaceutice, plante medicinale pentru ceaiuri sau tincturi, siropuri si extracte naturale, produse din gama fizioterapiei, homeopatie, produse dietetice, produse din biochimie, medicina veterinara in special pentru animale mici, papetarie, librarie si produse ce sunt utilizate la birou. O caracteristica importanta a site-ului: sa aduca in prin plan produse noi, nexistente pe piata, echivalente cu ideea “de soc, fie prin noutate, fie prin emoti produsa”. Resursele materiale aduse de site sunt pentru imagine publica si benefice carierei. Site-ul nu tine de talentul nativ al dvs. In aceasta primavara veti pornii spre a doua resursa financiara, ce tine de talent si se refera la comunicare, consiliere esoterica sau terapie alternativa, din aceste preocupari veti castiga bani.

20.03.2013 – ari – am ocazia sa plec pe un job in Dubai si as vrea sa stiu daca ma pot implini emotional si profesional acolo.
Plecarea in Dubai este o obligatie karmica, ce se va finaliza la finalul lui 2015. Este necesara plecarea in strainatae in acesti ani, pentru ca astfel va achitati de obligatii din alte vieti. Dupa aceasta data, aveti libertatea de a alege ce veti face in continuare. Din punct de vedere al implinirii emotionale acolo, am rezerve sa afirm ca veti fi fericita. Insa financiar va fi perfect. Al doilea lucru bun este ca veti intalni acolo partea dvs sentimentala; primul din ei, deoarece mai este unul. In cateva cuvinte… peste aproximativ trei ani veti cu bani dar cu sufletul ravasit.

21.03.2013 – LPA – Am divortat anul trecut, hotararea i-a apartinut fostului sot, am incercat cat am putut sa il fac sa se razgandeasca, am suferit enorm ultimii 3 ani, acum imi dau seama ca as fi suferit toata viata daca ramaneam impreuna. Imi doresc insa f mult sa am o familie si mai ales copii. Voi reusi sa am o familie asa cum imi doresc? Cand voi cunoaste pe cineva? Viata mea viitoare are o legatura cu strainatatea? Multumesc frumos
Imi doresc insa f mult sa am o familie si mai ales copii. Voi reusi sa am o familie asa cum imi doresc?” Da. In ultima parte a vietii, prin astrograma dvs, vi se ofera aceasta sansa. Atentie, este doar sansa de a vi se implinii aceasta dorinta. Partea dvs ideala pe care o asteptati nu se afla pe Pamant. Cu toate astea, implinirea dorintei de a avea o familie in adevaratul inteles al cuvantului este posibila in partea a doua a vietii, ceva de genul “asa va arata viata dvs urmatoare”, adica o monstra a viitoarei vieti familiale. Cate relatii veti avea pana atunci? Pana la patru, insa toate acestea depind de modul in care veti obtine echilibru interior prin eliberarea energiei (imense pe care o aveti) in scopuri utile celorlalti, in special partenerului, parintilor si rudeniilor dvs. Echilibrul se obtine prin umilinta cu mandrie, acea placere ca ati fost de ajutor, ca ii serviti pe cei apropiati, ca evitati critica la adresa lor, chiar daca este constructiva. Indiferent cat de bine cunoasteti o situatie sau o persoana, ea are destinul ei propriu, dvs nu sunteti judecatorul, dimpotriva sunteti binefacatorul complet dezinteresat material. Asumati-va cat mai multe responsabilitati, ajutati-i cand vi se cere acest lucru si sta in putinta dvs, fara astepta recompense. Neasteptandule ele vor venii. Oferiti acte de iubire prin actiuni practice si utile, nu este vorba de iubire fizica. Cand spuneti “acum imi dau seama ca as fi suferit toata viata daca ramaneam impreuna” nu este concluzia necesara si potrivita destinului dvs in urma acesti relatii, chiar daca aveti dreptate. Aici este cheia fericirii dvs: (1) va impliniti destinul prin suferinta? sau (2) va impliniti destinul prin descoperirea placerii de ai ajuta pe cei apropiati? Dealtfel, divortul de care spuneti, putea fi evitat printr-o mutare de domiciliu. Nu veti gasi acel salvator sau mentor in care sa aveti incredere totala, decat prin intelegerea celor ce v-am spus. Astfel veti avea in partea a doua a vietii o monstra de viata familiala ideala, iar in viata urmatoare o familie de vis. O persoana din zodia Pesti, din familie sau prieteni, in jurul dvs, v-ar/va aduce putin echilibru in viata.

26.03.2013 – Carmen33 – Cand il voi intalni pe cel cu care ma voi casatori?
Exista doua variante. Fie l-ati cunoscut deja in luna decembrie a anului trecut, caz in care fie nu i-ati dat importanta, iar celui care atunci a fost important nu este el alesul si il veti “abandona”, fie in aceasta toamna. In ambele cazuri certitudinea ca il cunoasteti pe cel cu care va veti casatorii o veti avea in luna septembrie, cel mai tarziu pana in 20 noiembrie. Dvs va aflati acum in anul schimbarilor radicale.

30.03.2013 – Carmen33 – Unde sau cum il voi cunoaste pe viitorul meu sot? Schimbarile radicale au legatura cu strainatatea?
Schimbarea radicala ce se petrece in acest an, si se finalizarea in acesta toamna (schimbarea este inceputul unei noi perioade in viata dvs) are legatura cu strainatatea, cu locul de munca si cu intalnirea partenerului de viata. Strainatatea o consider ca fiind celelalte tari fata de locul nasterii. Consider ca loc de nastere localitatea si tara pe care ati specificat-o in sms. Astfel ca Romania este inclusa in ceea ce numesc strainatate pentru dvs. Cu privire la cum il veti cunoaste pe viitorul sot, in acest sens exista o legatura directa de ajutor concret al unuia fata de celalalt. Indiferent care pe care il va ajuta initial, pana la urma dvs il veti ingriji efectiv.

6 thoughts on “ARHIVA SMS – MARTIE 2013”

    1. Monstra va fi ceva real, diferenta este ca in viata viitoare va dura intreaga viata, iar acum doar in partea de final a vietii. Cand va incepe? Cel mai repede peste 6 ani, cel mai tarziu peste 25 de ani. Binenteles ca monstra va dura pana la finalul vietii.

  1. Buna dimineata,
    Am trimis un sms in data de 22.03.2013, la ora 00.10 cu nick-ul LPA. Cum mesajul era lung, am rugamintea sa imi confirmati ca a ajuns in intregime.
    Multumesc frumos,
    LPA

Leave a Reply

Your email address will not be published.