Intrebarea la care trebuie sa raspunda Gabriela Cristea

Gabriela CristeaScriam intr-un articol trecut despre planeta care ne pune in fata
obstacole, inconveniente si dificultati, care odata depasite aduce beneficii mai mari decat micul sau marele benefic, respectiv Venus si Jupiter. Este vorba despre Saturn. Voi face abstractie de notiuni tehnice, fiind mai putin intelese.

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii tip reality-show „Noră pentru mama” Detalii aici… si aici… 2013 este anul in care trebuie sa raspunda la intrebarea adresata de astre: “Ce faci cu viata ta?”. Singura trebuie sa dea raspunsul. Evenimentele o vor obliga sa ia o hotarare, vrand-nevrand. Priviti in ce ipostaza este pusa de imprejurari Detalii… Cutremurator.

Gabriela va raspunde cu brio acestei intrebari drept dovada modul cum administreaza situatia. Alt aspect este mai grav. Din astrograma ei se vede pericol pentru persoanele masculine din viata ei, tata, sot… Acestia trebuie sa dea dovada de maturitate. In caz contrar vor avera de suferit: deceptii, pierderi materiale sau de pozitie sociala. Nu intru in detalii, articolele sau emisiunile de media sunt si vor fi graitoare.

In astrograma fiecarui nativ, se gasesc informatii despre cei din familie si din anturaj, vecini, prieteni, etc. Se vad momentele cand acestia au perioade benefice sau dimpotriva. De aceea este bine sa fim atenti si cu luare aminte la evenimentele celor apropiati noua. Mai ales daca nu-i cunoastem astrograma.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.