Ovarele – remedii astrologice

ovareAfectiunile ovariene sunt diverse, de la senzatii de presiune in partea laterala a abdomenului, dureri abdominale in timpul contactului sexual, dureri ascutite, infectii si pana la chisturi ovariene maligne ori benigne. Astrologic, aceste afectiuni tin de planetele Venus si Pluto, respectiv zodiile guvernate de acestea.

Cauzele obiective ce duc la aparitia acestor afectiuni tin de modul dvs concret de comportament in relatia sentimentala. Indiferent ca e vorba de casnicie sau de un partener pentru sex cu viitor incert.

Eliminati din viata de cuplu egoismul, tensiunea, infidelitatea si insatisfactia. In scurt timp veti vedea cum toate neplacerile si durerile legate de ovare se vor atenua pana la disparitie. O alta cauza ce duce la aparitia bolilor de ovare este relatia sentimentala de interes, cu precadere acolo unde se fac compromisuri in intimitate. Diferenta de varsta sau de “cultura” este irelevanta acolo unde in relatie exista armonie in intimitate.

Afla mai multe informatii despre tine, din astrograma ta:

Retineti… cauza primordiala a bolilor ovariene sunt compromisurile facute in trairea si derularea relatiei sentimentale. Fiinta umana are nevoie si de implinire sentimentala. Participati sufleteste si traiti cu intensitate. In caz contrar boala va evolua pana la ovarectomie.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.