Sarcina si nasterea sub lupa astrologiei

Sarcina si nasterea sub lupa astrologieiFiecare luna calendaristica din perioada de sarcina corespunde unui semn zodiacal. Este influentata de aspectelor natale ale mamei. Afla acum iti vor influenta planetele personale sarcina ta:

Caracteristici generale pe luni calendaristice a graviditatii:

Prima luna – Este sub influenta planetei Saturn (Timpul a inceput) si reprezinta perioada in care se formeaza structura embrionului uman. Saturn este timpul sub aspectul asteptarii, “este sau nu este”, indiferent ca se doreste sau nu o sarcina.

Luna a doua – Se afla sub controlul lui Jupiter. Acesta amplifica, creste, expandeaza si extinde. Dezvolta tesuturile care vor forma viitorul om si amplifica trairile prin care trece mama. Apare certitudinea sarcinii. In functie de cum e dorita… cresc emotiile, fie in sens pozitiv, fie in sens negativ. Atentie la dieta, deoarece afectiuni ale ficatului mamei dauneaza embrionului. Calitatea alimentatiei este o conditie esentiala pentru o sarcina normala.

Luna a treia – Controlata de Marte. Acum se formeaza capul embrionului. Este o perioada stresanta, cu probabilitate ridicata de infectie si hemoragie. Exista risc de avort spontan cauzat de eforturi exagerate. Sunt contraindicate activitatile fizice intense, certurile in familie si anturaj. Evita sa iei decizii impulsive pentru a nu avea parte de accidente domestice(in casa).

Luna a patra – Este influentata de Soare. Sub influenta luminii solare intra spiritul, sufletul iar embrionul devine om. Atentie la comportamentele privind mandria, demnitatea, egoismul, generozitatea, deoarece influenteaza dezvoltarea mentala a copilului. Comportativa precum o regina adevarata. Excludeti ifosele, trufia si infumurarea. Apar primele miscari independente ale copilului.

Afla acum la ce riscuri te expun planetele tale personale in perioada sarcinii :

Luna a cincea – Guvernata de Venus. Inconjoara-te de bunatate, armonie, frumusete si aspect estetic al mediului in care iti desfasori activitatea. Nu fi lenesa sau comoda. Accepta posibilitatea ca sfaturile primite de la alte mame sa fie reale. Monitorizeaza nivelul de glucoza in organism.

Luna a sasea – Este guvernata de planeta Mercur. Astrul este responsabil de mobilitatea intelectuala si fizica a copilului, de capacitatea de a acumula cunostinte si de a se exprima. Se dezvolta elasticitatea in gandire. Este un moment propice pentru mama ca sa se dedice activitatilor intelectuale. In limite rezonabile.

Luna a saptea – Perioada sub influenta Lunii. Oscilanta si capricioasa, emotiva, mofturoasa si nemultumita. Atentie… aceste caracteristici le va avea in principiu si copilul nascut acum (tehnica medicala de azi permite). Mama trebuie sa fie atenta la starea emotionala. Sa evite depresia, lipsa de echilibru, sa se fereasca de lucruri sau situatii obositoare ce-i creaza o stare de apasare, pentru a nu dauna dezvoltarii emotionale a copilului.

Luna a opta – Controlata de Saturn. Timpul sa sfarsit. Formarea structurala din punct de vedere fizic a corpului s-a finalizat. Restul sunt pregatiri. Este perioada in care actiunile mamei intampina obstacole si blocaje. Este luna in care rabdarea “face toti banii”. Copii nascuti in acesta luna lasa senzatia ca ar fi bolnaviciosi si mai putin descurcareti mintal. Odata depasite aceste bariere ale sanatatii, acesti copii devin oameni intelepti, adevarati arhitecti si stalpi ai societatii, respectiv ai mediului unde isi vor desfasura activitatea.

Luna a noua – Guvernata de planeta Jupiter. Ea este asociata cu pregatirea pentru nastere. Este a doua latura a lui jupiter, cea superioara ce favorizeaza spiritul si dezvoltarea superioara a intelectului. Prima latura alui Jupiter a fost in luna a doua si a favorizat cresterea si expansiunea “animalica”. Jupiter fiind un semn dublu.

Luna a zecea – Guvernata de Marte. El reprezinta hemoragia, cutitul, rupturile, fracturile, extenuarea, expulzarea… Semne si actiuni concrete ce insotesc nasterea.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.