A

A,  B,  C,  D,  E,  F,  G,  H,  I,  J,  K,  L,  M,  N,  O, P,  Q,  R,  S,  T,  U,  V,  W,  X,  Y,  Z.

Aerul – este unul dintre cele 4 categorii de semne zodiacale. El include zodiile Varsator, Gemeni si Balanta. Se refera in general la planul mental, logic si rational

Apa – este una din cele 4 categorii de semne zodiacale. Ea include zodiile Pesti, Rac si Scorpion. Se refera la planul intuitiv, emotional, spiritual, sentimental si la tot ceea ce include perimetrul psihicului.

Aripi de pasare – Configuratie planetara care implica patru planete şi cunoaste doua posibilitati de realizare. Simbolismul configuratiei se apropie de cel al planetei Mercur şi al semnelor de aer, sustinand in mod deosebit activitati profesionale din domeniul comunicatiei. Nivelul grosier de constiinta va fi marcat insa de intoleranta şi lipsa de diplomatie, de superificialiate şi de neseriozitate. Persoanele armonioase vor manifesta puterea de a sintetiza energia configuratiei la nivelul expresiei şi al realizarii personale .

Aspect aplicant – Aspect planetar care urmeaza sa se realizeze intre două sau mai multe planete, atunci cand planeta rapida se apropie de cea lenta, urmand ca ele sa realizeze momentul lor de maxim.

Aspect separant – Aspect planetar care deja a cunoscut momentul sau de maxim, iar acum el urmeaza sa se desfaca, planeta rapida incepand sa se departeze de cea lenta.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.