Oana Zavoranu – risc de medicamentatie eronata

Oana ZavoranuConform astrogramei natale, sanatatea Oanei este pusa in pericol de doua boli. Una din ele radiaza la nivelul capului. Cealalta nu este resimtita prin durere fizica, este localizata la nivelui inferior al picioarelor si asociata cu ficatul. Acest cumul de boli, aduce riscul unei medicamentatii eronata, fara vina directa a personalului medical.

Inainte de toate este esential pentru ea sa rupa dependenta sentimentala fata de foste iubiri. E prima conditie spre a avea parte de tratament medical corect.

De medicamentatie corecta va avea parte in strainatate. Anul aceasta sau cel tarziu anul viitor ea trebuie sa ajunga in strainatate, altfel viitorul ei este incert, ajungand sa isi puna singura viata in pericol. Plecarea in strainatate se va intinde pe o perioada de 5 … 7 ani. Venirea in tara, in acesti ani va fi sporadica. Acolo isi gaseste drumul in viata prin provocari noi, placute si o mare apreciere. Ulterior va revenii in tara ca o mare diva. Locatia este intr-o localitate cu iesire la apa. Important: in drum sa se abata, sa viziteze o locatie sfanta, gen manastire, schit, loc incarcat de energie spirituala, acolo unde ea simte ca vrea sa intre.

Remediul natural pentru alinarea durerilor Oanei – sa stea cu picoarele in apa calda, dimineata dupa rasaritul Soarelui. Oana trebuie sa aibe un consilier spiritual (astrolog sau preot), un om curat, pur care sa o indrume in momentele ei delicate. Alegerea acestuia trebuie sa o faca cu sufletul si inima, iar respectvul sa nu-i solicite tarife financiare sau materiale pentru consiliere.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.