Madalina Ghenea – Cetatean al lumii, cu viata intr-o valiza

Astfel se declara pe propria pagina wikipedia. Fost model, lansata de curand in lumea filmului. Tocmai tocmai a luat un premiu la Festivalul de Film de la Roma. Lucreaza la alte proiecte internationale, alaturi de Jude Law si regizat de Richard Shepard in Don Hemingway. In prezent este iubita lui Gerard Butler. Detalii in presa…

Actoria este viitorul ei. Astrograma natala o recomanda. Pe meleaguri indepartate de tara natala isi gaseste fericirea si implinirea in cariera. In Romania va avea parte doar de lectii de viata, majoritar neplacute.

O data la sapte ani, poate sa treaca si prin Romania. Sa nu se inteleaga ca vorbesc de rau aceasta tara care este si patria mea natala. Dimpotriva, putine tari sunt la fel de frumoase precum Romania. In cazul Madalinei, prin astrograma si destinul ei, in tara natala va avea parte doar de blocaje si piedici.

Mereu va avea parte de oameni potriviti care sa o sustina, insa direct interesati. Nu va avea parte de incredere deplina de la acestia. Succesul personal il va obtine prin capacitatea ei nativa de a negocia cu finete si diplomatie. Astfel va extrage ajutorul necesar din relatii potrivite.

2 Responses to Madalina Ghenea – Cetatean al lumii, cu viata intr-o valiza

 1. Lori says:

  Toate valorile autentice romanesti pleaca in occident. Noi suntem incapabili sa le apreciem valoarea adevarata. Daca deschizi o usa in Romania trebuie sa apara la vedere doi sani si peste cateva minute posesoarea lor. Alta sansa nu ai sa te afirmi aici. Pacat de aceasta tara.

  • Astredamus says:

   Ca om pot sa va inteleg.
   Ca astrolog, i-au in considerare astrograma personala in cauza. Fiecare are propria cruce si destin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.