Costi Serafim

Recunoasterea meritelor tale o obtii cu mai mare greutate fata de cum ar fi normal si firesc. Nu este un impediment al astrogramei tale, dimpotriva prin acest mod evoluezi interior, ca personalitate si caracter. Pleaca din locul natal si stabilestete undeva mai departe. Minimul distantei apreciaza-o in asa fel incat sa iti fie peste mana a merge acolo, cu masina zi de zi. In locul natal nu vei obtine recunoastere. Esti un foarte bun consilier si administrator.

In prezent (proces ce va dura cativa ani), incepe sa iasa in evidenta destinul tau pecetluit: sa devii slujitor intr-u binele semenilor, sa te pui in slujba oamenilor intr-un scop nobil prin lucruri marete. In urmatorii doi ani iti vei schimba complet atitudinea, caracterul si vei constientiza valoarea ta si misiunea in viata. Este indicat sa nu critici semenii, pe ideea ca ei nu respecta diversele “sfaturi” si ceea ce tu crezi ca ar fi util pentru ei… gandeste ca fiecare are drumul sau propriu, cu asperitatile si vicisitudinile aferente implinirii propriilor destine. Accepta-i asa cum sunt, in definitiv toate fiintele tind spre perfectiune… mai devreme sau mai tarziu.

O dificultate pe care trebuie sa o depasesti este ca in orice actiune ai probleme de concentrare si urmarire constanta a obiectivului si… te pierzi, adica da-i sa faci ceva si te opresti, ti se perturba gandirea, din diverse motive. Remediul astral este urmatorul: practica un sport (nu neaparat de performanta), consumati energia intr-o forma de activitate fizica recreativa, astfel vei avea o gandire limpede, te vei focusa lejer spre implinirea dorintelor si energia ta, efortul tau intelectual (el trebuie sa fie principalul tau efort) se va canaliza in scopuri practice si benefice material.

Detii si vei detine in viata multe secrete grele. Ele sunt forta benefica ce iti aduce sanatate. Acorda mare importanta viselor tale (ma refer la visele din timpul somnului). Intuitia fenomenala pe care o detii, sa o pui pe primul plan.

In urmatoarele 45 de zile iti vei gasi loc de munca. Menirea acestui job este sa-ti disciplinezi responsabilitatile personale. Pe parcursul derularii lui iti vei gasii adevarata menire profesionala.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.