Astrele in 27, 28 si 29 octombrie 2012

Astrele in 27, 28 si 29 octombrie 2012

In zilele de 27, 28 si 29 octombrie 2012 astrele ne vor influenta major urmatoarele aspecte din viata noastra: locul de munca si inceputul unor noi proiecte cu impact social. Vor fi zile pline de energie, ce o vom canaliza in scopuri materiale pe termen de minim cateva luni. Vom transforma si ne vom transforma pentru un scenariu in care vom crede ca este profitabil (in primul rand)… ceea ce este bine. Exista un risc. Acela al nefinalizarii pe motiv de pierdere a motivatiei, a scopului ce pare greu de atins si a diverselor prioritati ce vor apare pe parcurs.

De unde stim daca evenimentul acestor zile va avea un final dupa asteptari sau se va dematerializa pe parcurs?

Simplu. Sa nu raspundem la provocari ce ne deturneaza atentia si energia spre discutii sterile si fara sens. In aceste doua zile este necesar sa ignoram provocarile si discutiile contradictorii. Trebuie sa nu fim impulsivi si sa nu ne grabim. In acest caz… proiectul si obiectivul ce l-am pornit se va solda cu un esec, deoarece energia va distruge gandurile pozitive si creativitatea.

In aceste doua zile este necesar sa actionam cu prudenta si maturitate. Sa lasam agresivitatea in urma. Astfel vom avea o transformare financiar materiala benefica si profitabila pe cel putin cateva luni.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.