ARHIVA SMS – APRILIE 2012

Raspunsuri la SMS-urile trimise in luna aprilie 2012. Ordinea afisata este dupa data trimiterii. Trimite 2 sms-uri si primesti raspunsul in privat, prin e-mail.

01.04.2012 – Mihaela – Raman angajata dupa 20 april unde l-am intalnit & m-am indragostit de ing MM,19xx,ma place,e jum. mea?
Fara data de nastere completa a lui MM este imposibil astrologic, de spus daca veti fi sau nu impreuna.Nu am date pe care sa fac analiza. In priveste locul de munca, veti trece printr-o schimbare obligatorie in acest an, ea tine de destin. In cazul in care ramaneti angajata dupa 20 aprilie, schimbarea va avea loc in luna iulie. In cazul in care schimbarea se va produce la sfarsitul acestei luni, ea va inlatura schimbarea din vara. Nu fortati schimbarea in acest final de luna, deoarece schimbarea din vara este mai favorabila. Cu certitudine in acest an veti face parte dintr-un colectiv de munca nou. Din astrograma reiese clar ca iubirea dvs este direct legata de cineva de la locul unde va desfasurati activitatea profesionala.

12.04.2012 – Mihaela – Marius xx.xx.xxxx xx de care m-am indragostit la 1-a vedere e alesul,tine la mine,cum sa-i arat ce simt/va arata el?
Marius nu este partenerul dvs de casatorie. Cum a aparut in viata dvs asa va dispare. Marius a vazut in dvs curaj, energie si o posibila aventura. Din punctul lui de vedere, sunteti o prezenta agreabila de care poate sa profite in sens fizic, respectiv de corpul dvs. Pentru el nu reprezentati o posibila partenera de casatorie deoarece pe masura ce relatia avanseaza, va considera ca sunteti o persoana prea complexa si greu de controlat. Spanandu-i ceea ce simtiti pentru el, va aduce doar o relatie de genul “seductie-abandon” Despartirea este sigura, la fel ca si deziluzia.

19.04.2012 – Alin – Ce imi rezerva astrele in plan sentimental in aceasta vara, momentan sunt singur.
In aceasta vara veti intalni doua persoane de sex opus. Una va fi o femeie din tinerete sau din alta viata, intalnire pentru finalizare karmica, insa o sa va ramana in suflet ca o vesnica amintire. A doua femeie, va fi persoana alaturi de care veti avea o relatie de minim 14 ani. Le veti intalni in perioada din 15 mai pana in 30 iulie. Trebuie sa gasiti, sa faceti un echilibru intre mentinerea unei relatii sentimentale fericite si “alergatura” profesionala dupa venituri materiale. Banii va distrug iubirea si iubirea va omoara banii, de aici porneste nefericirea dvs. Peste 10 ani veti gasii calea ideala de a le avea pe ambele in paralel.

28.04.2012 – Ely – Voi lua examenul de bacalaureat in vara.
Vei lua examenul de bacalaureat in vara. Canalizeaza-ti energia pe un domeniu maxin doua. Te imparti in “n+1” directii si nu finalizezi nimic. Straduieste-te sa mergi mai departe cu studiile si mai ales sa le finalizezi. Va fi mai bine in acest fel pentru urmatorii 4 ani.

Astredamus

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.