Caderea premierului Emil Boc

Evenimentele generate de dezbaterea viitoarei legi a sanatatii, conduc la decizii importante in viata politica a Romaniei. Toate aceste evenimente le datoram tranzitului planetei Marte in semnul zodiacal Fecioara, responsabil de domeniul sanatatii.

Aceluiasi tranzit trebuie sa-i faca fata si premierul Emil Boc. Retrogradarea peste Soarele din astrograma natala, flancat de inca trei planete, aduce in curand schimbari majore in viata premierului.

Pana in luna martie functia de prim ministru al Romaniei va fi vacanta. Sprijinul politic i se va retrage de catre sustinatorii domniei sale. Acestia vor “deschide ochii” asupra unor detalii care pana acum le-au ignorat.

Emil Boc are doua alternative de a parasi functia de premier. Prima – de buna voie. A doua – obligat. In masura in care premierul va accepta si constientiza situatia, ca pe un compromis, ca pe un auto-sacrificiu pentru ceilalti, va avea un viitor “luminos” pe scena politica romaneasca. Altminteri, “agatarea” de scaunul puterii (in zadar dealtfel), va avea efecte neplacute asupra carierei profesionale viitoare.

Prima decada din luna Martie este delicata si importanta in viata lui.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.