Copilul Capricorn

In primi ani din copilarie veti intampina cateva probleme de sanatate cu el, si chiar raniri. Cu trecerea timpului, va devenii un copil robust si bine facut. Veti fi mandru si fericit de el, iar in discutiile cu alti parinti veti avea numai cuvinte de lauda. Va avea un comportament linistit, grijuliu si ascultator. Va avea o gandite matura si mereu va fi inaintea timpului sau.

Intelege din nastere ce inseamna disciplina, motiv pentru care e bine sa introduceti reguli in viata lui. De mic se va stradui sa reuseasca in tot ce face. Uneori e in stare sa stea ore in sir cufundat in rezolvarea unei sarcini. Totusi, ramane un copil adorabil, indiferent cata dovada de maturitate va da. Nu o sa va deranjeze cu tipete, plansete sau agitatie decat daca merita cu adevarat sa se manifeste astfel.

Acest copil va va copia cu fidelitate comportamentul de adult, adoptandu-va atitudinea si modul de abordare a vietii. Controlati-va comportamentul cu strictete, afisati doar trasaturile dv pozitive precum caldura, iubire, generozitate si optimism. Ar trebui ca ca, in prejma lui, sa nu fiti intr-o stare emotionala negativa, sa nu va pierdeti cumpatul. Daca sunteti o persoana nervoasa, e bine sa plecati din calea lui si sa va remediati atitudinea. Altfel, il puteti afecta pe copil pe termen lung. Orice problema va intalni, o va trata cu seriozitate.

Punctul nevralgic al copilului Capricorn va fi teama continua, fie de ridicol, fie ca aluat-o inaintea timpului. Cu toate astea, este suficient de dezghetat si capabil sa se descurce singur, fara prea mare ajutor. In camera lui va fi un fel de dezordine organizata, dezordine pentru altii, dar ordine pentru el. Acceptati ca acesta este un mediu caracteristic propice, iar daca nu e la fel cu al vostru, nu-l cicaliti. Sa nu-i spuneti niciodata “se putea si mai bine”, deoarece se va simti jignit. In afara de blandete si tact, apelati la discutii prietenesti, iar cand ii spuneti ca se afla pe calea progresului, insotiti vorbele de un zambet de multumire.

Comparativ cu alti copii, are nevoie de liniste si concentrare in activitatea scolara. Va straluci la matematica, dar si la stiintele umaniste. Incurajati-l spre activitati de grup, pentru a-l face mai sociabil si a-i mai atenua seriozitatea prematura.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.