Copilul Scorpion

Aparitia unui copil Scorpion intr-o familie de parinti cu suflet delicat, va fi o motivatie certa pentru a va cali temperamentul. Nu cred ca veti putea percepe vreodata profunzimea acestui copil talentat, viguros si complex. Mereu va fi invaluit intr-o aura de mister. Va va face sa intrati in pamant de rusine de multe ori in viata, dar tineti minte ca nu o va face niciodata din rautate. Orice parere si-o va exprima cu tarie, iar intensitatea emotionala va fi sursa lui de energie. Sa  nu va mirati daca intr-o famacie, in momentul in care veti cumpara pastile de slabit, copilul sa tipe: “- Mami! De ce iei pastile de slabit? Mie imi place ca esti asa de grasa!” Si multe alte situatii de aceasi natura.

Cu tot misterul pe care il emana copilul, el nu poate tolera secretele celorlalti. Daca simte ca ii ascundeti ceva, va afla cu siguranta ce e, unde e si care e cauza. Desi fizic este puternic, latura morala trebuie tratata cu multa grija, simtul de proprietate se dezvolta de timpuriu, iar competitia este la ea acasa. Avand in vedere ca acest copil este un opozant hotarat, el are nevoie de parinti puternici, siguri pe ei si cu o mare capacitate de intelegere. Daca nu tineti pasul cu el, in adolescenta veti avea un copil-problema.

E bine sa-i imprimati moderatie, o conduita prin care sa respecte drepturile tuturor si mai ales sa aibe intelegere fata de ceilalti copii. Nepreocuparea de personalitatea sa va duce la dezacorduri cu familia si, in final, se va detasa de casa destul de devreme. Doua mari defecte trebuie sa i le rectificati: nesiguranta si egoismul. Pentru aceasta, trebuie sa adoptati o atitudine deschisa si plina de colaborare. Desi nu o arata, copilul dv este sensibil la aprecieri, mai putin sub forma de laude si mai mult sub forma de tandrete. O imbratisare este oricand binevenita.

In cazul aparitiei unor cazuri de gelozie asupra fratilor mai mici, explicati-i cu multa rabdare situatia. Ocolirea unei astfel de probleme aparute poate aduce multe necazuri in familie. Are un puternic simt al datoriei, de aceea puteti folosi aceasta parghie pentru educatia lui. Datorita spirtitului de competitie, inteligentei si predilectiei pentru studiu, poate fi printre premiantii clasei. Cu toate acestea, atunci cand considera ca a acumulat suficienta teorie, ii trece prin “cap” sa abandoneze scoala si sa aplice in practica cunostintele dobandite pentru a aduce cat mai repede un profit.

Copilul dvs este foarte complex si este inzestrat cu o intelegere innascuta a psihologiei naturii umane. De multe ori va sti ce ganditi. La orice intrebare de genul “Ce s-a intamplat de esti asa de… necajit…?”, trebuie sa ii explicati problema si veti fi uimit de intelegerea pe care o are, indiferent de varsta lui. V-am spus doar, emotiile sunt hrana lui spirituala. Apropiati-vi-l si veti avea un sfetnic minunat, inca de la o varsta frageda.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.