ARHIVA – OCTOMBRIE 2011

Raspunsuri la SMS-urile trimise in luna octombrie 2011. Ordinea afisata este dupa data trimiterii. Trimite 2 sms-uri si primesti raspunsul in privat, prin e-mail.

01.10.2011 – alyya – Sa plec la munca in strainatate sau sa raman mai departe unde sunt?
Nu te avantajeaza deloc munca in strainate. Vei reveni inapoi in cateva saptamani, de la plecare. este mult mai bine sa-ti pastrezi actualul loc de munca aici in tara. Ai o perioada tensionata pe plan profesional, ce va dura pana in vara lui 2012. Ulterior situatia se va imbunatatii. Exista posibilitatea ca la vara sa-ti schimbi locul de munca, fie la alta societate, fie in cadrul aceleiasi societati dar la un alt sediu.

3.10.2011 – Sim27 – Cand ma voi casatori?Am crezut c-am gasit omul,dar a plecat si sunt confuza.Imi doresc si un copil sanatos.
Ora scrisa de dvs este la o valoare critica. 10 minute in plus sau minus schimba radical interpretarea astrogramei in ce priveste domeniul casatoriei. Ambele variante, in functie de minutele de care ziceam, sunt aspecte tensionante, motiv pentru care nu ma hazardez sa va spun una din ele. Cert este ca indiferent de corectitudinea orei de nastere, personalitatea dvs este factorul principal. Sunteti nascuta sa iesiti in evidenta cu ceva deosebit, cu un talent aproape iesit din comun, in sens pozitiv. Aveti de partea dvs inteligenta si libertatea de a face ce doriti. Credeti-ma ca oamenii se sperie de capacitatea dvs de analiza. Familia la care visati este asemeni unui obstacol, cu precadere relatia cu partenerul de casatorie, si nu neaparat ca ar fi vina lui. Il speriati cu inteligenta dvs. In ce priveste dorinta de a avea un copil sanatos, il veti avea. Aveti de partea dvs norocul, banii necesari si iubirea pe care sa i-o oferiti. Singurul lucru ce trebuie sa-l faceti este sa credeti; credinta ca veti avea un copil sanatos. O rugaciune este inceputul tratamentului. Pe acest domeniu, logica si inteligenta dvs nu va ajuta. Credeti si in maxim trei ani il veti avea. Incepand din acest an prioritatile in viata dvs se schimba.

5.10.2011 – Anica29 – Va depune divortul sotul meu? Va merge pana la capat sau ne vom impaca la tribunal?
Divortul se va produce. De impacare nici nu se v-a pune problema. Vor fi dificultati pentru dvs. In timp va veti reface viata.

10.10.2011 – interesata – Cati copii am?
Tema natala indica ca puteti avea doi copii, dintre care cel putin unul este baiat, prima sarcina v-a dat emotii serioase. Sunteti mandra de ei.

13.10.2011 – c5auditza – Il cunosc pe cel care i-mi va fi sot?
Da. L-ati intalnit in perioada cuprinsa intre martie 2007 pana in august 2007. A-ti trecut prin cel putin 3 despartiri temporare. Din vara lui 2012 relatia cu el v-a deveni serioasa si de lunga durata.

14.10.2011 – eduard – Ce cariera mi se potriveste cel mai bine dupa astrograma?
Cariera dvs trebuie sa se bazeze in meserii ce au urmatoarele caracteristici:
– sunteti un deschizator de drumuri, si va trebuie o munca ce va permite sa va pastrati independenta
– aveti inclinatia si talentul de a lucra de unul singur sau acolo unde spiritul de competitie si initiativa primeaza
– meserie ce implica curaj fizic sau minte ascutita, unde va folositi energia fizica din plin
– meserie ce foloseste in procesul munci, scule si dispozitive ascutite si din metal
– tot ce are legatura cu focul si topirea, tot ce implica un grad mare de risc, in exercitarea meseriei
– acolo unde termenul explorare, pionerat si descoperitor este prezent
– aveti riscul ca din graba de a termina primul sau repede o lucrare, sa faceti erori neintentionate, insa nu va faceti griji, deoarece se va gasii un Taur prin preajma care sa rectifice aceste scapari

20.10.2011 – Ada – Cind i-mi aduc astrele partenerul de cuplu si un copil?
Perioada favorabila casatoriei si nasterii copilului este in anii 2012 – 2013 si in anii 2015 – 2017. Mai important este faptul ca sunteti predispusa la doua casatorii. Se poate evita divortul doar printr-o despartire in fapt de aproximativ doi ani, dealtfel revenirea la primul partener este una din posibilitati, deoarece prin destin trebuie sa invatati lectia stabilitatii parteneriatului sentimental. Motivul pentru care se va ajunge la despartire este imposibilitatea pentru partener sa va inteleaga diferenta de comportament dintre dvs cea din societate (sociabila, feminina si placuta) si dvs cea de acasa in mediul intim (va ocupati de toate si tine-ti orice sub control cu mana forte, de parca a-ti fi un director executiv). Sunteti doua persoane total diferite. Un barbat nu va poate intelege, prin urmare pleaca. Cu certitudine ave-ti experienta aceasta si sigur a-ti primit aceste reprosuri. Si un alt aspect la fel de important, pentru dvs, cantitatea bunurilor materiale nu asigura garantia stabilitatii parteneriale.

27.10.2011 – dAriA – Ceva din interior i-mi spune sa ma intorc in Spania. De unde vine acest sentiment?
Reintorcerea dvs in Spania este vocea destinului. In iarna aveti intalnire cu destinul personal, veti intalni jumatatea dvs sentimentala. In urmatorii doi ani ve-ti oficializa relatia de iubire, in tara natala. Ve-ti avea o casnicie frumoasa, fara riscuri majore, care sa zdruncine grav relatia.

29.10.2011 – Xtina – ref rsp sept ac vb de talent ascuns dar eu am o meserie fff buna,imi place mult,o fac de x ani si nu stiu sa fac altceva la fel de bine!nu e\” aiurea\”sa schimb \”macazul\”?sau sa dau vrabia din mina pe…sau numai dak fac aceasta schimbare intalnesc pe acel cineva?dupa ce mi-ati spus chiar nu vad rostul schimbarii(depinde de mine,am inteles,nu e pur destin)
Punerea in practica a talentului dvs exceptional nu trebuie sa il priviti ca o schimbare de cariera sau meserie. Este aditional acesteia, fara sa implice o legatura directa sau se conditioneze reciproc, cu ceea ce faceti in prezent. Este vorba de a da o forma fizica sentimentelor pe care le incercati in relatiile sentimentale. Sa faceti arta din acestea. De la o opera literara, pana la romane sau povestiri siropoase, sau o alta forma de arta. Sunteti o persoana foarte sensibila, iar sensibilitatea din suflet trebuie sa o aratati, sa o developati celorlalti printr-o forma artistica. Sunteti printre putinii oameni care pot raspunde la intrebarea “Ce culoare are dragostea?”. Spuneti asta lumii intr-un mod cum numai dvs stiti. In acel moment va apare EL.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.