Copilul Gemeni

Acest copil precoce, pus pe distractie si veselie, nu poate decat sa va incante. Se va misca si agita prin toata casa si numai acolo unde il veti pune nu va sta locului. Fara indoiala ca va intra in multe situatii penibile, dar sa stiti ca nu va avea nevoie de vreun ajutor pentru a iesi din ele. Este un copil spiritual si istet, iar in discutiile si joaca cu ceilalti copii va incerca mereu sa isi impuna punctul de vedere. Nu are rost sa interveniti cand primiti reclamatii de la ceilalti parinti cu privire la modul de comportament al micutului, caci acesta este modul copilului de a castiga experienta. Comparativ cu alti copii, va prefera ca parintii lui sa nu isi mai faca atatea griji si sa-i acorde mai putina atentie. Pentru a-i stavilii hoinareala si un eventual anturaj mai dubios, trebuie sa il atrageti in discutii si comentarii cu diverse teme.

De asemenea, dati-i ceva sa mestesugeasca. Un alt aspect este sa nu-i lipseasca cartile, inca de mic. Este atat de avid fata de discutii si idei cum sunt alti copii fata de ciocolata. Trebuie sa platiti acest pret si sa va asteptati la un adevarat bombardament de intrebari sau ocupatii ce se deruleaza cu viteza supersonica, caci gandirea si mainile lui trebuie sa lucreze non stop. Daca pana in adolescenta nu ati avut nici o problema cu el, sa stiti ca aveti un copil care se transforma intr-un usuratic si un instabil, care nu ia viata in serios. Motivul acestei evolutii aparent ascultatoare s-a datorat inteligentei si talentului  lui de a-i face pe adulti sa nu se plictiseasca cu el. De aceea, sa fiti mereu in alerta cu el, caci gaseste foarte repede o modalitate de comportament fata de adulti, astfel incat sa valorifice totul in avantaje personale, iar pana la formarea personalitatii sale trebuie totusi sa primeasca educatie.

Acestui copil ii vine foarte usor sa vorbeasca, dar foarte greu sa asculte. Explicati-i faptul ca procesul comunicarii are doua sensuri, a vobi si a asculta un alt punct de vedere. Tocmai de aceea va vorbi cu dv si va va deturna atentia caci, in mintea lui, el crede ca le stie pe toate. Astfel, trebuie sa il incurajati sa termine orice lucru inceput si sa nu ramana doar la suprafata acestuia sau sa sara de la o activitate la alta fara a finaliza vreuna din ele.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.