Copilul taur

Iata un copil linistit, ascultator, manierat si care stie sa evite complicatiile. Placerile lui sunt simple si imediat isi va gasi sau stabili un scop. El se indreapta spre elementul concret, un joc, o carte, ii place sa deseneze sau sa construiasca. In schimb nu uitati sa il incurajati sa isi imparta jucariile cu altii, eliminand in acest fel, pe cat posibil, posesivitatea lui, inca de la o varsta frageda.

Daca ii faceti cadou un obiect de imbracaminte, lasati-l sa faca alegerea dupa gustul sau, chiar daca, in fapt, alegerea este simpla sau ieftina in ochii dv, dar astfel se va simti mai fericit, decat daca ii luati ceva scump, dar care nu este pe gustul sau. Veti constata destul de repede ca acest copil nu este complicat si nici mofturos, ceea ce ar putea sa va scada vigilenta. Dar va avertizez ca tocmai aceasta lipsa a problemelor din copilarie ar trebui sa va dea de gandit, caci indica un mod melancolic de a vedea viata.

Concentrati-va ca el sa comunice mai mult cu ceilalti copii, pentru a-i reduce din starea de introvertire, deoarece e posibil ca in adolescenta sa intalneasca situatii sau anturaje care sa nu-i impartaseasca ideile. In acest fel, sa nu fiti surprinsi daca va avea momente de furie sau atitudine capricioasa, daca ele apar. Acest copil isi cladeste placerea banului si foarte usor poate ajunge la complexe de inferioritate. Pentru o buna si corecta educatie a lor, trebuie sa apelati la aspectul sentimental in cel mai larg sens al cuvantului.

Copilul este foarte sensibil la laude, de aceea un compliment face mai mult decat o exprimare violenta, aducand rezultate pozitive. De asemenea, recompensele, indiferent cat de mici, au darul de a-l mobiliza spre rezultate bune si reusite. Acest copil are o memorie foarte buna, asa ca nu insistati sa invete impreuna cu un grup de copii, caci inclinatia de a intelege un lucru pana la detalii poate crea impresia de lentoare si incetineala in ochi celorlalti. Odata ce anumite cunostinte ii intra in cap, ele raman acolo pentru totdeauna. Straduiti-va cat mai mult sa ii stimulati imaginatia.

Un alt aspect important al copilului Taur este acela ca inca de mic intelege valoarea banului. Invatati-l despre scopul banilor, dar si despre valoarea si capcanele acestora. Invatati-l ca iubirea este mai importanta decat banii.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.