Gabriela

Gabriela
Nascuta la 25 iunie 1975
Intrebare: Din toate cate putin, sanatate, profesional, personal si sentimental.
Trei zile am avut in minte astrograma dvs, in ideea de a gasii ceva, sa v-a spun de bine. Nu am gasit. Aveti un suflet de “fier”, ca rezistenta. Nu trec sapte ani din viata dvs ca sa nu apara o incercari si greutati, care sa va zdruncine. Cel mult 2 ani, consecutivi, sa fie un pic de liniste. V-ati refugiat in religie. E bine. Minimul necesar ca sa reusiti a trece peste atatea incercari. Doar a trece, nu a aduce fericire. Cat timp credeti ca veti rezista?

Cel mai bun lucru pe care vi-l pot spune din astrograma este acesta: Plecati din locul natal la o distanta atat de mare incat a face drumul dus intors intr-o zi, sa va fie foarte dificil. Daca nu aveti masina, distanta minima este de 70 de km. Daca aveti masina, plecati la minim 300 de km. Astfel se aduce armonie in energia din astrograma. In caz contrar, rand pe rand, ve-ti pierde tot si toate. Iar in final suferinta, greutatile si emotiile din suflet se vor rasfrange asupra sanatatii. Este bine sa plecati in strainatate, sa calatoriti de cate ori aveti posibilitatea. De acolo ve-ti extrage energie pozitiva. Acolo, printre straini se afla fericirea. Probabil va ganditi ca aveti o cariera. Ve-ti lua drumul strainatatii cand nu o ve-ti mai avea? I-mi ve-ti raspunde peste ani. Viata la manastire in Romania nu e o solutie. La un locas de cult religios, pe meleaguri straine ar fi perfect.


Ce ar contine o lista, in care sa treceti evenimentele fericite din viata dvs. Ar contine si altceva in afara de educatia pe care ati oferit-o? Ar fi indicat sa va sustineti din orice punct de vedere, parintii si batranii din familie. In caz ca mai e cineva in viata. Anul 2012 v-a aduce evenimente neasteptate, ce vor pregati terenul pentru 2015. In 2015 aveti intalnire cu destinul, se va forta nota de trei ori, ca sa va arate calea de urmat.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.