Mihaela

Nascuta la 31.07.1974
Nu a-ti pus nici o intrebare. Nu a-ti specifica nici ora de nastere. Am sa va spun doar ceea ce este sigur, facand abstractie de ora nasterii.

Este necesar sa efectuati calatorii in strainatate. Amploarea lor depinde de ora de nastere. Pe meleaguri straine va gasiti linistea, drumul in viata si norocul. Nu e neaparat necesar sa va stabiliti acolo, insa cu siguranta trebuie sa plecati din locul natal. Aveti de primit ceva dintr-o viata trecuta, ma refer la ceva bun, folositor si util pentru linistea sufletului dvs.

Lasa-ti deoparte gandul ca timpul nu e de partea dvs. Sunteti mereu grabita si in lipsa de timp. Este necesar sa va alocati cateva ore strict pentru sufletul dvs. Indiferent cine ce zice sau face, acele momente sa fie strict personale. Astfel nu ve-ti mai da vina pe ceilalti pentru diverse nefericiri ce apar in viata. Trebuie sa va apropiati de divinitate, sa deveniti o practicanta a religiei in care v-ati nascut. Straduitiva sa varsati mai putine lacrimi. Nu va fac bine la sanatate. Atentie mare la glanda tiroida si zona abdominala, orice control preventiv este bine venit.


Un alt aspect important de care sa tine-ti seama este acesta: In public sunteti o persoana agreabila, respectuaoasa si serioasa, ce lasa o impresie deosebit de frumoasa. In viata particulara, in interiorul casei, partenerul va reproseaza ca sunteti dominatoare, cicalitoare si egoista. Nu spun ca sunteti astfel, dar parerea pe care o inoculati in mintea alesului aceasta este. Acest mod de a fi se datoreaza cu precadere faptului ca detaliile pana la celel mai mici amanunte sunt excelent observate de dvs si spuse respectivului. De aici si modul in care el va percepe.

In aceast an este foarte tensionant: fie pentru copii, fie pentru persoanele feminine din viata dvs. Cert este ca sufletul dvs va fi ravasit de eveniment.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.