Salina Maria

Salina Maria
Nascuta in 22 martie 1974
Intrebare: Pe plan profesional, reusesc anul acesta sa avansez, situatia financiara se va reabilita?

In ultimii trei ani, trebuia sa va ocupati prioritar de corpul dvs. Atat de el propriu zis, cat si de modul in care il “afisati” in lume. Tot ce tine de sanatatea fizica a corpului, de imbracaminte, de orice aspect exterior al acestuia, era necesar sa nu va zgarciti deloc, din punct de vedere financiar. Chiar o doza de egoism personal era bine venita. Trebuia sa va faceti toate mofturile. Mai mult decat atat, ati trecut prin transformari radicale pe acest segment. Ati intampinat dificultati majore. In pofida complicatiilor intervenite, nici finantele nu au fost de partea dvs. Din acest motiv spun ca, in masura in care ati facut astfel de cheltuieli, in acea masura vor venii in perioada urmatoare castigurile financiare. Urmeaza ca astrele sa va dea inapoi cheltuielile facute, multiplicate de “n” ori.

Concret, tocmai in acest timp va ganditi la o noua forma de investitie (poate ati demarat-o, sau urmeaza in curand sa o demarati), investitie bazata in mare masura si pe bani veniti fie din credit, fie cu titlu gratuit. Investitia este foarte riscanta, deoarece cheltuielile de executie, darile catre institutiile implicate, inclusiv la stat, vor fi mult mai mari decat le preconizati. Mai aveti inca de asteptat minim un an, pentru a putea incepe demararea procesului de reabilitare financiara.


Pentru a atenua neplacerile spuse mai sus, aveti doua alternative: fie sa calatoriti in strainatate, sa luati legatura cu straini, pentru a intelege alte moduri omenesti de a fii, ori a doua alternativa, e sa vizitati locuri sfinte si incarcate de spiritualitate, sa gasiti comuniunea cu divinitatea. Astfel veti inlatura multe dificultati, ale perioadei urmatoare.

Anul acesta veti avansa doar spiritual, fie prin pierderi, fie prin ceea ce am spus mai sus. Pe langa intuitia dvs formidabila, aveti nevoie mereu si de un “impresar” pentru a maximiza potentialul dvs.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.