Cristina

Nascuta la 23.02.1969
Intrebare: As dori sa i-mi spuneti ce puteti citi in astre despre sanatate…?

Pe termen scurt, pana in 15 septembrie anul acesta traversati o perioada foarte sensibila vizavi de sanatate. Trebuie sa fiti atenta in principal la infectii, la virusi pe care i-i puteti lua dintr-o calatorie, inclusiv la taieturi si rani deschise, cu risc mare de infectie.

Pentru a va bucura de sanatate pe termen lung si nelimitat, trebuie sa va acceptati si sa faceti loc in viata si gandirea dvs a noului, a senzationalului, inclusiv a lucrurilor ce ar putea sa-i socheze pe altii. Cu cat veti incerca sa fiti mai conservatoare, cu atat starea generala de sanatate se poate agrava de la un an la altul. Trebuie sa luati decizii instante, bruste, puneti in practica prima idee ce va trece prin cap, oricat ar parea de bizara. Sa fie decizii luate pe baza de instinct primar. Ma refer la actiuni ce privesc infatisarea exterioara, coafura, imbracamintea, tot ce tine de aspectul exterior. Astfel, in ochii celolalti veti intinerii pe masura trecerii timpului.
Lasati deoparte, credinta in conservatorism, in traditional si tot ce inseamna clasic in materie de imagine fizica. Sa nu da-ti vina pe diverse limitari, fie ele sociale, familiale sau de anturaj. In realitate, conform astrogramei dvs, aceste limitari vi le impuneti singura, iar astfel va limitati sanatatea.


Un ultim aspect privind sanatatea pe termen lung este urmatorul: exista un loc gol, o pata alba, ceva care lipseste in sufletul dvs, cu privire la locul natal si ascendentii dvs (parinti, bunici). Pentru al umple, este necesar ca ori de cate ori aveti posibilitatea, sa reveniti in locurile natale. Nu veti reusi sa umpleti golul, insa va incarcati energetic, cu influente benefice asupra sanatatii.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.