Iulia

Nascuta la 8 februarie in Galati
Intrebare: As vrea sa stiu mai multe despre ce imi rezerva astrele din pdv sentimental.

Planul sentimental este printre cele mai sensibile domenii de viata al dvs. Ceea ce scriu, este in ideea ca, dvs veti intelege, fara ca aspectul public al spuselor mele, sa va creeze vre-o neplacere.
Pentru viitorul apropiat, inclusiv pe cel urmator, nu pot s-a va spun prea mult de bine. Dar asta nu e neaparat ceva rau, dimpotriva, este o perioada foarte benefica pe planul constientizarii emotiilor pe aspect sentimental. 3 date, inceputul lui decembrie 2010 si inceputul lui aprilie 2011, inceputul lunii septembrie 2011 (v-a urma). In una din aceste date a-ti sau ve-ti intalni o persoana extrem de importanta pentru dvs. Certitudinea despre aceasta persoana o veti avea la inceputul lunii septembrie 2011. Adica, la sfarsitul acestei veri, ve-ti identifica exact persoana. In toamna, fie reluati din nou relatia cu persoana intalnita in una din cele 2 perioade specificate, fie de abia la sfarsitul verii o ve-ti intalni. Aceasta relatie este foarte importanta pentru viata dvs. Indiferent cat de frumoasa va fi legatura, in final, sufletul dvs va suferii. Insa beneficiul relatiei va aduce maturitate in sentimentele dvs, in emotiile si constientizarea nevoilor sufletesti pe aspect sentimental. Nu este o relatie ce poate fi destramanta de cineva, (nici faptul ca v-am spus, nu o poate desparti), este obligatorie de trait, tocmai pentru imensele beneficii evolutive.


Dvs, cand mergeti pe trotuar vedeti doar oameni si cupluri fericite. Nu ve-ti observa frumusetea unei flori gingase de pe o alee, sau verdele crud al unei frunze, frematand de viata, din copacul de alaturi, pana nu ve-ti trece “in revista” cateva zeci de cupluri mergand armonios impreuna. Asta se datoreaza modului dvs de a simti: “sot” si nu prieten. Cred ca v-ati dat seama ca vorbesc de o anume latura negativa. Trebuie sa constientizati ca nu exista relatie definitiva sau vesnica. Fiecare om are ganduri, trairi si emotii diferite de ale celorlalti. Este extrem de dificil ca doi oameni sa reactioneze identic in “n” cazuri diferite. Nu suporta-ti singuratatea, iar anul acesta a venit timpul, s-a va invete notiunea de libertate pentru cel iubit. Aveti un anume blocaj in relatia cu cel iubit, blocaj ce tine de partea financiara. Toate relatiile ce incep pasional si fulminant, se sfarsesc in doua moduri, fie pleaca el simtindu-se obosit si coplesit de imprejurari, fie descoperiti ca e atat de neatent cu dvs, incat merita sa-l da-ti la o parte (asta daca nu pleaca el mai repede). Cu cat cedati laturi fizice mai repede, cu atat inima dvs va plange mai mult, si iar o ve-ti lua de la inceput.

Iubirea dvs se afla la distanta foarte mare de locul natal. Este o fiinta evoluata spiritual. Posibil sa fie o relatie secreta cu cineva din strainatate. Este un protector adevarat al dvs. Pentru stabilitatea relatiei, aborda-ti subiecte spirituale, plutiti amandoi in imaginatie si discutii cu tenta filozofica.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.