Autotest, casele vietii si casele mortii

Harta natala a fiecaruia este impartita in 12 case zodiacale. Cei care au cunostinte minimale de astrologie, cunosc faptul ca aceste case reprezinta domenii de viata, unanim acceptate si clar definite. Avem astfel casele vietii, casele mortii, etc. Reprezentarea domeniilor de viata este mai complexa, insa esenta este urmatoarea:


1 Casele vietii sunt:

  • casa 1 – reprezinta personalitatea
  • casa 5 – dezvoltarea creativitatii
  • casa 9 – domeniul cunoasterii de inalta calitate

2 Casele mortii sunt:

  • casa 4 – hrana
  • casa 8 – sex
  • casa 12 – somn

Intrebarea la care fiecare trebuie sa raspunda personal, este: Care domenii de viata, i-mi consuma cea mai mare energie in viata de zi cu zi?” In functie de raspuns, vezi care din case le activezi prioritar si vei avea raspunsul adevarat. Astfel, vei cunoaste in ce directie se indreapta sufletul tau, si incotr-o te indrepti, cu pasi grabiti.


Tema de gandire, in afara autotestului pe care vi l-am propus:

Necesitatile primare ale omului sunt hrana, sexul si somnul. Aceste nevoi au fost date omului de la inceputuri. Domnul i le-a pus la dispozitie inca in Rai. L-a inceput Domnul l-a facut pe om, dupa chipul si asemanarea Sa. L-a pus intr-o gradina cu pomi roditori si a creat femeia. Restul a fost odihna (somn). Urmarea? Izgonirea din Rai si moartea. Ulterior, omul, a fost nevoit sa fie creativ, sa aibe o personalitate proprie pentru a-si castiga existenta, si binenteles cunostintele de inalta calitate, folositoare traiului… care au dus in prezent la posibilitati nebanuite, (ex. comunicari la distanta imposibil de imaginat cu cateva decenii in urma). Astfel, dezvoltarea domeniilor de viata ce tin de casele astrologice ale vietii, aduc intradevar VIATA.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.