Experiment real

Statia metro L’ENFANT PLAZA din Washington, DC, intr-o zi friguroasa, de iarna. On om cu o vioara a cantat sase piese de Bach timp de 45 de minute. In timpul acesta aproximativ 2000 de persoane au trecut prin acea statie, majoritatea in drum spre serviciu. Doar 6 oameni s-au oprit sa il asculte pentru cateva momente. 20 de persoane i-au aruncat cativa bani, colectand in total 32 $.

Dupa 45 de minute a terminat a terminat de cantat si s-a lasat tacerea. Nimeni nu s-a oprit, nimeni nu a observat, nimeni nu l-a aplaudat… Nimeni n-a remarcat, dar acesta era Joshua Bell, unul dintre cei mai buni muzicieni ai lumii. El a interpretat cateva din cele mai dificile piese scrise vreodata, pe o vioara estimata la 3,5 milioane $. Cu cateva zile inainte, umpluse o sala de concerte din Boston. Valoarea medie a biletelor 100 $.

Afla in ce mod va poate influenta viata, energia astrelor din tema Dvs. natala, va invit la o consultatie astrologica.
Intamplarea a fost reala. Concertul din statia de metro, a fost organizat de catre Washington Post ca un experiment social asupra perceptiei, gustului si prioritatilor oamenilor. Problemele care s-au pus:

“-Intr-un loc public, la o ora nepotrivita, santem in stare sa percepem frumusetea?
-Ne oprim s-o admiram?
-Putem, oare, sa recunoastem talentul intr-un context neasteptat?”

Concluzia emisa in urma acestui experiment, ar fi aceasta: Daca nu avem cateva momente sa-l ascultam pe unul dintre cei mai buni solisti ai lumii cantand cea mai buna muzica scrisa vreodata pe unul din cele mai bune instrumente facute vreodata, oare de cat de multe alte lucruri minunate ne lipsim in existenta noastra?

Curs de Astrologie, online, pentru invatarea, fixarea si perfectionarea cunostintelor astrologice. Invatati sa va interpretati harta natala personala si a celor dragi voua.

Astredamus

One Comment

  1. Îmi place acest site este cu adevărat uimitor Bravoo! Vă mulţumim pentru munca dumneavoastră

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.