Marte in tranzit peste casa 10 natala

Marte, planeta care intruchipeaza zeul razboiului. Primul gand ne indreapta atentia spre energia care se abate asupra acestei zone din horoscopul personal. Casa 10, a Capricornului, al carui guvernator este Saturn, personificare a timpului, rabdarii si invataturii. Din acest motiv casa a 10 reprezinta cariera si viata sociala. Insasi ideea de cariera, implica durata mare de timp, perseverenta si responsabilitate.

Popasul planetei Marte pe acest sector de viata, pare la prima vedere benefic, aducand un plus de energie, ce poate fi pusa in slujba nobilei case sociale. Asta se intampla initial, aparand entuziasmul Berbecului, transmis prin Marte. Soseste increderea, dorinta si impulsul unor noi initiative. Dar, totodata, stim ca Marte aduce violenta, scandal, imprudenta si agresivitate, culminand cu dureri de cap si leziuni prin taieturi asupra corpului.

Afla in ce mod va poate influenta viata, energia astrelor din tema Dvs. natala, va invit la o consultatie astrologica.

Cum putem interpreta acest tranzit? Simplu. Intelegand actiunea (si reactiunea) planetei cu ansamblul hartii astrale personale. Primul aspect este de opozitie spre casa 4 cea a familiei. Aspect tensionant prin care dorintele nativului de a actiona in cariera se vor lovi de opozitia familiei. “-Esti mereu cu gandul la cariera, si noi ne simtim neglijati!”, veti auzii acasa. Alte doua aspecte tensionante sunt cele de cuadratura cu ascendentul si descendentul. Ascendentul este corpul fizic, iar descendentul fiind “ceilalti”, in cazul de fata reprezentand superiorii si partenerii in ansamblu. Fiind aspecte neplacute, sigur vom auzii: “-A aparut o urgenta, trebuie sa stai peste program sau poate reusesti sa te mobilizezi spre a o termina lucrarea in timpul programului!” Va intreb: -Apar dureri de cap? Cu siguranta. Asta e cuadratura cu ascendentul. Ganditiva, pe acest fond de irascibilitate cu sefii, partenerii, neglijarea pe care o resimte familia, posibil si cu dureri de cap… nu este decat un pas pana la prima rabufnire… urmatoarele creaza violenta… iar o leziune corporala e aproape prezenta.

Ce putem face? La fel de simplu. Marte din acest tranzit face si aspecte benefice, doua trigoane, respectiv casa 2 si casa 6. A doua casa, cea a talentului natal si resurselor materiale castigate personal, ce ne ofera siguranta, stabilitate si confort, impreuna cu cea de a sasea casa, a perfectiunii, metodicii si meticulozitatii, dusa pana la daruire totala pentru competenta profesionala, ne vor venii in ajutor pentru a trece cu bine peste acest tranzit. Aratati sefului eficienta si corectitudine, da-ti familiei siguranta prin resurse materiale… si veti aduce increderea si optimismul planetei in casa 10.

Curs de Astrologie, online, pentru invatarea, fixarea si perfectionarea cunostintelor astrologice. Invatati sa va interpretati harta natala personala si a celor dragi voua.

Cum va fi pana la urma? Acum intervin planetele natale, aflate in casale zodiacale mai sus amintite. Un benefic va da o interpretare pozitiva corespunzatoare cu energia acesteia, respectiv un malefic va face contrariul. In functie de localizarea in zodie vom face si interpretarea. La acestea vom adauga energia casei si zodiei unde se afla Marte natal, influenta adusa zodiei din interiorul casei 10 prin acest tranzit.
Fiecare dintre aceste aspecte, le vom trata separat, in curand.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.